12 de juny 2015

Novetats de juny de Base

De cara aquest mes de juny, Editorial Base treu l'esperat 6è àlbum de Benet Tallaferro, inèdit en català que s'ha anat endarrerint, el quart àlbum de L'univers dels Barrufets, que també s'ha posposat la seva sortida, a més a més dels àlbums 24 i 25 dels Barrufets

Novetats previstes del cara el 15 de juny!


Benet Tallaferro 6. Lady d'Olfina, de Pierre Culliford "Peyo"
22 x 29cm, 64 pàgines
14€

El robot Lady d'Olfina és en mans del cosí maldestre del Sr. Vladlavodka. Lady d'Olfina està programada per ser la líder de la màfia amb seu a l'estat de Monte San Sone; per desprogramar la, en Benet, el senyor Vladlavodka i el seu cosí hauran de fer front a aquesta poderosa màfia.


Una nova aventura d'en Benet Tallaferro per primera vegada en català!



L'univers dels Barrufets 4. De monstres i Barrufets, de Pierre Culliford "Peyo"
22 x 29 cm, 48 pàgines.
12€

Un nou recull d'històries breus on els Barrufets hauran de fer front a tota mena d'amenaces màgiques i monstruoses. Monstres bons, fades malvades i Barrufets, molts Barrufets, a les pàgines d'aquest nou àlbum!

Els Barrufets s'enfronten a un bon grapat de monstres!






Els Barrufets 24. Amanida de Barrufets, de Pierre Culliford "Peyo"
21,5 x 29cm, 48 pàgines
12€

Els Barrufets no estan gaire contents amb les racions de menjar que els prepara el Barrufet Cuiner. Quan la resta li diuen que els vol matar de gana, els diu que la culpa no és pas seva, sinó del Barrufet Pagès, que cada cop li porta menys verdures i de pitjor qualitat. Davant les queixes dels seus companys, els demana que l’acompanyin a l’hort, on descobriran que una terrible plaga de fongs amenaça el Poble Barrufet!





Els Barrufets 25. Un nen al poble Barrufet, de Pierre Culliford "Peyo"
21,5 x 29 cm, 48 pàgines.
12€

Tot comença a anar malament quan la cigonya en què viatja el Gran Barrufet s’extravia en tornar cap al Poble Barrufet i no li queda altre remei que refugiar-se amb els humans.










La col·lecció de Noves aventures dels Barrufets:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada