08 d’abril 2015

Viu la Star Wars Celebration a Barcelona

VIU L’ESDEVENIMENT FAN STAR WARS CELEBRATION A BARCELONA

ELS FANS PODRAN RECOLLIR LA SEVA INVITACIÓ PER AQUEST ESDEVENIMENT ÚNIC EL 16 D'ABRIL A L'ENTRADA DEL SALÓ DEL CÒMIC


swtfa-spain.jpg

Els fans de Star Wars que no puguin acudir a la Star Wars Celebration de 2015 a Anaheim (Califòrnia) tindran una oportunitat única de viure aquest esdeveniment a Barcelona: la Celebration s'iniciarà el 16 d'abril amb un panell sobre la nova pel·lícula Star Wars: El despertar de la Fuerza en què participaran el director J.J. Abrahams i Kathleen Kennedy, productora executiva de la pel·lícula i presidenta de Lucasfilm, a més d'altres convidats sorpresa. El panell es podrà veure en directe a 35 cinemes de 23 països de tot el món, i un d'aquests cinemes serà el Cinesa Diagonal (Carrer de Santa Fe de Nou Mèxic, s/n). 

COM ACONSEGUIR LES ENTRADES: recollint-les el 16 d'abril de 12.00 a 15.00 hores. Es repartirà una entrada per persona fins que s'esgotin les entrades disponibles. Les entrades són gratuïtes.

ON RECOLLIR-LES: En un autobús temàtic de Star Wars custodiat per Stormtroopers situat a l'entrada del Saló Internacional del Còmic de Barcelona (Avinguda Reina Maria Cristina (s/n).

L'ESDEVENIMENT: El panell començarà a les 19.00 hores i l'obertura de portes del cinema serà a partir de les 18.30 hores (Cinesa Diagonal, Carrer de Santa Fe de Nou Mèxic, s/n).

Les persones que tinguin la seva entrada i ho així desitgin, podran pujar a l'Autobús Star Wars, que els transportarà des de Fira Barcelona fins Cinesa Diagonal. Les sortides del bus seran a les 16.00, 16.45 i 17.30 hores.

PER A MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA STAR WARS CELEBRATION VISITA:



SOBRE STAR WARS CELEBRATION:

Star Wars Celebration és la nova experiència fan centrada en una galàxia molt molt llunyana.

Mai no hi ha hagut cap moment més emocionant per ser fan de Star Wars. La Star Wars Celebration a Anaheim, Califòrnia, unirà fans de totes les edats, d’arreu del món per celebrar el fenomen de la cultura pop Star Wars, com a avançament del que ha de venir.

La Celebration, una carta d'amor de Lucasfilm per als seus fans, són 4 dies de diversió amb disfresses, exposicions, àrees interactives, visionats, merchandising exclusiu, celebrities, panells, sessions d'autògrafs, activitats inspirades per fans i altres sorpreses per celebrar Star Wars. Les Star Wars Celebrations deixen empremta, són experiències que creen records; famílies i amics es reuneixen i es forgen noves amistats, tot al voltant de l'univers Star Wars.

L'esdeveniment fan de Barcelona ​​compta amb la col·laboració del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, ​​així com de les associacions Legió 501 Spanish Garrison, Star Wars Catalunya i Star Props.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada