10 d’abril 2015

Alfons López presenta Malvados e imbéciles


Alfons López presenta el pròxim dia 21 d'abril, al Col·legi de Periodistes, el seu darrer llibre. Una selecció d'acudits publicats al diari Público, des dels seus inicis en paper, fins a la versió en digital.

En paraules del mateix autor, "el gruix de l'obra pertany al període que va des del 2008 fins als nostres dies i que m'atreviria a definir com de Contrareforma Global. Són acudits que, potser malauradament, mantenen una tossuda actualitat i que no necessiten de cap explicació complementària. Com que no sols de crisi viu l'humorista gràfic, vaig pensar que fora bo complementar-los amb una sèrie de textos curts, unes biografies apòcrifes fetes en exclusiva pel llibre, no necessàriament amb protagonistes polítics, on es pogués reflectir una mica de l'estupidesa quotidiana, no menys abundosa, i de pas, fer un homenatge a mestres com Chumy Chumez o Perich que en els seus llibres combinaven textos d'humor amb la seva obra gràfica."

La presentació del llibre tindrà lloc el pròxim 21 d'abril, a les 19:00 hores, al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, pral. 08007 Barcelona). Presentaran l'acte el director editorial de Público, Marià de Delàs, el dibuixant i historiador de l'humor gràfic, Jaume Capdevila/Kap, i el mateix autor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada