02 de març 2015

Dimecres Pepe Gálvez parlarà de Núria Pompeia a L'Ametlla del Vallès


Dimecres 4 de març, a les 19.30h a la  Sala d'Art Carles Sindreu, el sindicalista, guionista de còmic i amant de la historieta, Pepe Gálvez, oferirà una conferència entorn la figura entorn Núria Pompeia.

Amb organització de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès i producció de TantaTinta i amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el divendres 20 de febrer es va inaugurar l'exposició titulada "Sola davant la vinyeta", un recull d'obres Núria Vilaplana Buixons, més coneguda com a Núria Pompeia. L'exposició, es podrà visitar a la Sala d'Art Carles Sindreu fins el dia 8 de març dins el programa CaricArt 2015

Núria Pompeia (Barcelona, 1931), estudià a l'escola Massana (Arts Sumptuàries), especialització en Retaule. Va treballar en el món editorial com a grafista i com a editora, i va ser redactora en cap de les revistes Por favor i Saber.

Com a dibuixant d'humor gràfic va col·laborar a Triunfo, Cuadernos para el Diálogo, Sábado Gráfico, Por Favor, Vindicación Feminista, Dunia. El Món... i a la premsa estrangera a Linus, Charlie Hebdo i Brigitte.

Com a escriptora va publicar cròniques culturals a La Vanguardia i va dirigir i presentar Quart Creixent a TVE. També va escriure una col·laboració setmanal al Diari de Barcelona i va ser directora de la Casa Elizalde.

1 comentari:

  1. Us informem que la xerrada de Pepe Gálvez sobre l'artista Núria Pompeià, prevista per avui dimecres 4 de març, s'ajorna fins a nova data.
    ‪#‎AmetlladelVallès‬

    Disculpeu les molèsties. 15:20h. 4-3-15

    ResponElimina