10 d’octubre 2014

Novetats pel Saló del Manga de Planeta DeAgostini: Més "Bola de drac"

Si a principis d'aquest mes d'octubre, Planeta DeAgostini Cómics va publicar l'anime comic de Dragon ball Z: Battle of Gods, ara ens arriba una segona data de distribució en aquest mes en motiu del XX Saló del Manga de Barcelona. Les novetats en català que hi haurà són dues. La primera és el primer volum de l'edició en color (digital) del manga de Bola de drac, en que únicament existeix versió física del que correspondria a la sèrie d'animació Bola de drac Z, i que s'ha classificat en sagues. Comencem així doncs amb Bola de drac Color. Saga dels guerrers de l'espai nº1 (de 3).  La segona novetat és el primer volum de Bola de drac SD, una versió del manga d'Akira Toriyama, a mans de Naho Ooshi. I a més a més afegim, tot i que només surt en castellà, Dragon ball. Ilustracions Completas (Edición de Lujo), que és l'actualització de Dragon ball. Ilustraciones Completas ja publicat fa anys per la mateixa editorial i que era el primer volum de la Daizenshû. Per tant doncs aquesta actualització complementa els Compendis de Bola de drac, del qual se n'ha publicat el primer volum. 

A la venda el 21 d'octubre!


Bola de drac Color. Saga dels guerrers de l'espai nº1 (de 3), d'Akira Toriyama
Col·lecció Manga
Rústic - 248 pàgines - 111 x 177 mm - Color
12,95€ 

Cinc anys després de la lluita aferrissada amb en Cor Petit, al món hi ha pau, però descobrirem una nova raça arribada de l´espai exterior. Als planetes que tenen un nivell d'atac molt alt, hi envien adults, però els que són com la Terra, hi envien bebès. El seu objectiu: invasió total, sense pietat... En Son Goku és un d'ells. S´enrecordarà?

Torna el millor manga de tots els temps a color!! La saga dels guerrers de l'espai com mai abans l'havies llegit!



Bola de drac SD nº1 (de 2 i oberta), d'Akira Toriyama (Història original i supervisió) i Naho Ooshi (Dibuix)
Col·lecció Manga
Rústic - 192 pàgines - 111 x 177 mm - Color
9,95€ 

Si les reuneixes totes set i dius unes paraules, les boles de drac et concediran el desig que vulguis. En Son Goku és un noi que viu a les profunditats de les muntanyes. Un bon dia el noi coneix la Bulma i l’acaba ajudant a buscar les boles.  
La gran aventura que tots coneixem, ara en Super Deformed!! I als fans de la sèrie original també els encantarà!!
Col·lecció Manga
Cartoné + Estoig - 240 pàgines - 183 x 258 mm - Color
30,00€

Llibre d'il·lustracions ampliat i revisat de la saga Bola de drac ordenat cronològicament des de l'inici de la història fins als nostres dies. Troba aquí recopilat tot el material gràfic de la sèrie amb les seves imatges més espectaculars.

Tot això en aquest magnífic estoig de luxe, amb el títol en estampació daurada.

Estoig


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada