08 de setembre 2014

El gènere fantàstic envairà el 33 Saló del Còmic de Barcelona

El 33 Saló Internacional del Còmic de Barcelona se celebrarà del dijous 16 al diumenge 19 d'abril de 2015 i tindrà lloc novament a Fira Barcelona Montjuïc. El tema central del certamen serà la presència del gènere fantàstic en el còmic, que compta amb grans clàssics i obres actuals, de gran qualitat i popularitat. La gran exposició dedicada al gènere fantàstic se centrarà en la ciència-ficció i la fantasia heroica. La mostra comptarà amb seccions i activitats de divulgació científica vinculades al còmic. L'exposició tindrà l'historiador de còmic Antoni Guiral com a comissari i comptarà amb l'assessorament científic d'Álvaro Pons, professor titular de la Facultat de Física de la Universitat de València i teòric i crític de còmic.

lr-cat.jpg

Aquesta gran exposició inclourà destacades obres del gènere com Sky Masters of the Space Force de Jack Kirby, Star Wars de Ramon F. Bachs, Atari Force de José Luis García López, Conan el Bárbaro de John Buscema, Los 4 Fantásticos de Jack Kirby i John Byrne, Fragmentos de la Enciclopedia Délfica de Miguelanxo Prado, Hellboy de Mike Mignola, Camelot 3000 i Juez Dredd de Brian Bolland, Legión de Superhéroes de Mike Grell i Francis Portela, Dani Futuro de Carlos Giménez o Capitán Marvel, Dreadstar i Warlord de Jim Starlin.

L'equip de FICOMIC està treballant en els continguts de la propera edició del Saló del Còmic, que inclouran diverses exposicions, tallers i taules rodones, així com la participació de destacats autors convidats, de diferents gèneres, tant nacionals com internacionals. El 33 Saló Internacional del Còmic de Barcelona comptarà també amb les exposicions dedicades als premiats en la passada edició del certamen: Miguel Gallardo, Gran Premi del Saló; Los Surcos del Azar de Paco Roca, Millor Obra d'Autor Espanyol; Clara Soriano, Autora Revelació  i Arròs Negre, Millor Fanzine. 


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada