06 de juny 2014

Novetats de juny de Base

Pel mes de juny, Editorial Base té preparats nous àlbums de Benet Tallaferro, Els Barrufets, i Jan i Trencapins.

Novetats previstes pel 1 de juliol de 2014!


Benet Tallaferro 5. El circ Bodoni, de Pierre Culliford "Peyo" i Walthéry
21 x 29,7cm, 64 pàgines.
12€

El circ és una de les coses que més agraden el Benet Tallaferro i està entusiasmat amb la notícia que vingui a la ciutat. S’assabentarà, però, que el circ Bodoni pateix amb problemes financers i es va veure obligat a tancar les portes aviat, així que no dubta en oferir-los la seva ajuda. La missió d’en Benet serà omplir cada nit la carpa del circ. Com se les empescarà?





Els Barrufets 19. El Barrufet Salvatge, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7cm, 48 pàgines.
12€

S'acosta el final de l'estiu més sec i calorós que es recorda al Poble Barrufet, quan es produeix un incendi al bosc. A més de cremar arbres i plantes, el foc amenaça als barrufets, que podrien patir molta gana si no recol·lecten més aliments per a l'hivern dels que tenen als magatzems. Per això, el Gran Barrufet organitzarà una expedició al nord, per tal de cercar provisions. Allà, lluny de la civilització del poble, els barrufa una sorpresa salvatge!
Jan i Trencapins 6. La font dels déus, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7cm, 48 pàgines.
14€

A causa d'un naufragi, Jan i Trencapins van a parar al poble dels mollassos. Els mollassos tenen una característica molt particular i és que es cansen molt aviat. Segons la llegenda, una bruixa els va maleir i l'únic que els pot tornar les forces és l'aigua de la font dels déus. Aconseguiran en Jan i en Trencapins superar totes les proves per aconseguir l'aigua màgica i alliberar els mollassos del pervers Galtagròs? Serà veritat la llegenda?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada