15 de maig 2014

Novetat de Rosa dels Vents (PRH): "Cooltureta" de Moderna de Poble, i firmes al 32è Saló del Còmic

Avui també s'ha posat a la venda la nova obra de la Moderna de Poble, Cooltureta, publicada per el segell Rosa dels Vents del grup editorial Penguin Random House

Cooltureta, de Moderna de Poble
Rústic amb solapa, 15x23cm, 128 pàgines
14,90€

L'humor de la Moderna de Poble especialment dedicat al Cooltureta, és a dir, al tipus que ho sap tot. I si no ho sap... fa veure que sí.

Moderna de poble presenta un nou personatge del seu univers: el Cooltureta, un paio amb un enlluernador -i sovint irritant- coneixement "modern"

Alguns moderns, a banda de portar pantalons estrets i de no saltar-se cap festival de música, assisteixen a cicles de cinema iranià i llegeixen poesia contemporània al metro. Si, a més, contesten amb un "ja ho havia vist" als posts dels seus amics al Facebook o es dediquen a alçar les celles cada vegada que algú fa un innocent acudit de bar, és fàcil encasellar-los en una categoria especialment irritant: la dels hipsters intel·lectuals. Exactament això és el Cooltureta, el nou personatge de la Moderna de Poble, la il·lustradora que sempre té a punt una ocurrència per fer posar vermella a la comunitat indie espanyola.

Tot just aterrar al barri més in de la ciutat, el Cooltureta està disposat a aprofitar al màxim el seu nou entorn. Vol fer amics cultes, conèixer una noia sensible que vagi amb bicicleta vintage i anar amb ells a cafeteries bohèmies amb música en directe. Per això, el protagonista haurà de superar obstacles que se li presentaran en forma d'amics mainstream, una antiga companya d'escola que ara és retro-nerd, o, encara pitjor, les seves inseguretats -haurà llegit prou?-. Una història per riure's d'un mateix i de tots els coolturetes, que, en el fons, també tenen un punt d'entranyables.


Al 32è Saló del Còmic, podreu trobar la Moderna de Poble, el dissabte 17 de maig als següents horaris i llocs: 

12- 14 Estand Penguin Random House
17 -18 Estand FNAC



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada