28 de maig 2014

Mortadel·lo i Filemó. Mundial 2014

Col·lecció: Mestres de l'Humor nº35
Títol original: Mortadelo y Filemón. Mundial 2014
Autor: Francisco Ibáñez
Publicat per: Ediciones B, 1a edició abril 2014, 2a edició abril 2014.
Format: Cartoné, 48 pàgines, Color
Preu: 12€




Dissabte passat es va acabar la temporada futbolística amb la final de la Champions League, però ara estem a les portes d'un altre esdeveniment futbolístic, el Mundial, que enguany se celebra a Brasil. 

Francisco Ibáñez també hi ha volgut participar com en d'altres esdeveniments esportius dedicant-li una aventura de Mortadel·lo i Filemó. Així doncs els nostres dos entranyables detectius s'endinsaran als camps de gespa per evitar un possible conflicte d'escala Mundial! I és que algú pretén enfrontar el president Banana d'Estats Juntets i el president Putotin de Burrússia, com si no en tinguéssim prou amb el pica-baralla per cert país de l'Europa de l'Est.  

Tot i que els detectius localitzaran ràpidament el terrorista en qüestió, atrapar-lo ja serà figues d'un altre paner, i tot el contrari, tal com ja sabem d'ells dos, ens segons quines circumstàncies més aviat ajudaran el perillós personatge.

Amb els gags còmics veurem com de malament ho fan els dos detectius i com de malament s'ho passen els dos presidents que no en tenen ni idea del merder que hi ha al seu voltant.

Com apunt final, pel fet que el meu exemplar de Mundial 2014 sigui una segona edició, indicaria unes vendes favorables d'aquest àlbum i possiblement que també de la col·lecció Mestres de l'humor. Esperem doncs que continuí per bon camí.

Llop Segarrenc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada