28 d’abril 2014

Presentació de l'exposició al carrer '1714. La batalla final'

El proper dimecres, 30 d’abril, a les 11.00 hores, a la Plaça Urquinaona, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el comissari del Tricentenari BCN, Toni Soler, i l’il·lustrador Oriol Garcia Quera presentaran el projecte ‘1714. La batalla final.

1714. La batalla final és un recorregut pels escenaris de l’assalt final a Barcelona l’11 de setembre de 1714. Tretze instal·lacions amb els fets, textos històrics i biografies de personatges clau de la batalla final, com el Duc de Berwick, Antonio de Villaroel o Josep Moragues. Posteriorment es farà un visita pels diferents punts on es troben les recreacions com la plaça de Sant Pere, l’Arc de Triomf o el parc de la Ciutadella, entre d’altres.

1714. La batalla final és una producció de Tricentenari BCN, FICOMIC amb il·lustracions d’Oriol Garcia Quera, idea i textos de Carles Santamaria i assessorament històric d’Agustí Alcoberro.

Per a qualsevol aclariment podeu posar-vos en contacte amb el Departament de Premsa de l’Institut de Cultura de Barcelona: 93 316 10 69 / premsaicub@bcn.cat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada