11 d’octubre 2013

Novetats pel XIX Saló del Manga de Planeta DeAgostini: Naruto 63 i 64

Com a novetats en català pel XIX Saló del Manga de Barcelona, Planeta DeAgostini Cómics ens portarà els toms 63 i 64 de Naruto en català. D'aquesta manera les edicions en català i en castellà del manga de Masashi Kishimoto queden igualades.

A la venda el 22 d'octubre!


Naruto #63, de Masashi Kishimoto 
Col·lecció  Manga
Rústic - 192 pàgines - B/N
7,50€

En Naruto i els seus companys esbrinen el funcionament de la tàctica de l’emmascarat! Quan en Kakashi descobreix que la tècnica en qüestió és del mateix tipus que el kamui, una sensació d’intranquil·litat l'envaeix. No se’n pot desempallegar. Enmig de la batalla, en Naruto, confiant cegament en els seus companys, llança un atac que aconsegueix destruir la màscara de l’enemic!


Naruto #64, de Masashi Kishimoto
Col·lecció Manga
Rústic - 192 pàgines - B/N
7,50€

Saber que l’home de la màscara és en realitat el seu antic company Obito altera visiblement en Kakashi. Tanmateix, les paraules d’en Naruto l’ajuden a sobreposar-se a l’impacte!

En Naruto i els altres es llancen a l’atac cridant: “No consentiré que matis els meus companys!!!” Malgrat tot, el Jûbi ressuscita....!








1 comentari:

  1. I ja era hora, semblava que no havia de passar mai.

    De tota manera, i com ja he dit d'altres vegades, els mesos d'incertesa en què Planeta no deia res al respecte van ser letals perquè de 4 gats que compràvem Naruto en català en vam quedar 2.

    Espero que no duri gaire més i la puguem veure sencera, abans que Planeta la pugui cancel·lar amb el vistiplau japonès amb resultats econòmics a la mà.

    ResponElimina