12 d’abril 2013

Presentació de "Fins als Borbons" dilluns 15 a Barcelona


Fins els Borbons, l'obra mestra de 38 emPalmats

Han calgut 38 ninotaires emPalmats per parir aquest llibre, obra que passarà als annals de la creativitat antiborbónica i artística en general, perquè ells s'ho valen. La presentació és farà, si l'autoritat ho permet, el dilluns 15 d'abril a les 7.30 p.m. (això vol dir dos quart de vuit de la tarda), a la llibreria Alibri (Balmes, 26, molt a prop de la Gran Via) de Barcelona, on està preparat un gran show multimèdia amb la presència de tots els dibuixants, la connexió en rigorós directe enllaunat amb personatges de la casa reial i altres membres de la faràndula. En conjunt, un munt de parides que poden ferir la sensibilitat de l'espectador. Us ho perdreu?

Benvolguts amics, deixeu el que tingueu que fer, perquè Angle Editorial us ofereix un recull d'acudits que porta per títol "Fins els Borbons", una obra coral que reflecteix i fa reflexionar a la vegada. I si diem reflecteix és perquè reflecteix la creativitat de 38 dibuixants humoristes emPalmats (no se sap del tot si sempre, en el moment de dibuixar, o en la presentació del llibre: caldrà comprovar-ho in situ) ves a saber per quin motiu i joia alhora que les vicissituds d’una família, per dir-ho d’alguna manera, inclosos parents, coneguts i saludats, que fa la fi del cagaelàstics. I diem que reflexiona, perquè reflexiona sobre aquesta mateixa patuleia d’individus que mai voldríem tenir a la família (ara parlem d ela família reial, no dels dibuixants) i que, no obstant això, mantenim esplèndidament a cos de rei mentre els nostres migrats estipendis perden vigor dia a dia. En fi, misteris d’aquest país nostre que ens ha tocat patir. Dilluns vinent, doncs, encara amb la ressaca de la festa republicana del dia anterior, us volem xirois i frescos per celebrar amb nosaltres l’aparició d’aquesta gran obra, tot i que de preu modest, que esperem es configuri com la sorpresa de vendes del Sant Jordi. Si veniu us regalarem una corona de rei. No cal venir ni vestit ni despullat per a l’ocasió, ni trempat, ni res de tot això. No s'hi convida particularment.

Presentació del llibre "Fins els Borbons", fet per la gent d'El Web Negre i una colla d'amics, i Angle Editorial, que s'apunta a la festa .
Dia: dilluns, 15 d'abril, a les 7.30 h.
Lloc: Llibreria Alibri, al carrer Balmes, 26, de Barcelona capital (que queda cantó muntanya-Besós, és a dir, pujant a la dreta, tocant a la Gran Via).
Us hi esperem! Si porteu alguna coseta per picar, benvinguda serà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada