30 de novembre 2012

Comunicat oficial entre Editores de Tebeos i Planeta deAgostini Cómics

Planeta DeAgostini Cómics i Editores de Tebeos anuncien l’acord assolit per adquirir, transferir i gestionar els estocs de dues grans sèries de la factoria Shueisha, Naruto i Saint Seiya Kanzenban, editats fins al 2012 per EDT.
A partir de gener de 2013 Planeta de Agostini publicarà les següents entregues d’ambdues sèries, seguint la numeració assolida per EDT. Les noves edicions respectaran al màxim el disseny, el format i la traducció actual. Els volums esgotats es reeditaran sota el segell Planeta DeAgostini Cómics amb el mateix criteri de continuïtat.



4 comentaris:

  1. Hola a tots! Tinc una pregunta: sabeu si Planeta continuarà publicant la versió catalana de Naruto o només publicarà la castellana?

    Gràcies,

    Xavi (elblogdexavipech.blogspot.com.es)

    ResponElimina
  2. Sí, Xavi, Planeta la continuarà. Ara bé de moment no se sap quan.

    Salut!

    ResponElimina
  3. En el comunicat no s'especifica i es compleix el que em temia: de moment de la versió catalana no se'n sap res. I és precisament la que no necessita passar a quadrimestral, com sí que han decidit fer encertadament amb la castellana. És a dir que quan els doni la gana de treure-la, estarà encara més lluny de la castellana, per si no ho estava prou.

    ResponElimina