30 de novembre 2012

Comunicat oficial entre Editores de Tebeos i Planeta deAgostini Cómics

Planeta DeAgostini Cómics i Editores de Tebeos anuncien l’acord assolit per adquirir, transferir i gestionar els estocs de dues grans sèries de la factoria Shueisha, Naruto i Saint Seiya Kanzenban, editats fins al 2012 per EDT.
A partir de gener de 2013 Planeta de Agostini publicarà les següents entregues d’ambdues sèries, seguint la numeració assolida per EDT. Les noves edicions respectaran al màxim el disseny, el format i la traducció actual. Els volums esgotats es reeditaran sota el segell Planeta DeAgostini Cómics amb el mateix criteri de continuïtat.4 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola a tots! Tinc una pregunta: sabeu si Planeta continuarà publicant la versió catalana de Naruto o només publicarà la castellana?

Gràcies,

Xavi (elblogdexavipech.blogspot.com.es)

Llop Segarrenc ha dit...

Sí, Xavi, Planeta la continuarà. Ara bé de moment no se sap quan.

Salut!

Unknown ha dit...

Moltes gràcies!!!

Moroboshi ha dit...

En el comunicat no s'especifica i es compleix el que em temia: de moment de la versió catalana no se'n sap res. I és precisament la que no necessita passar a quadrimestral, com sí que han decidit fer encertadament amb la castellana. És a dir que quan els doni la gana de treure-la, estarà encara més lluny de la castellana, per si no ho estava prou.

Publica un comentari a l'entrada