07 d’abril 2012

Novetats d'Estrella Polar

Monster Allergy 3.El misteri de Míster Magnacat
Autors: Erika Centomo/Moreno Savoretti/Bruno Olivieri
Enquadernació: Cartoné
Pàgines: 48
EAN: 9788499327754


Síntesi
Al soterrani de la família Patata ha crescut una planta carnívora molt estranya. L'Elena, però, no sembla gens preocupada, perquè el que de debò l'amoïna és trobar el seu estimat gat Frufrú. A més, en Zick també ha perdut en Timothy, que ha estat segrestat pel misteriós venedor d'olles. Seguint el rastre de l'home, arriben a l'edifici de Pyramid i aconsegueixen entrar-hi esmunyint-se per la claveguera. El pobre Zick pot veure el munt de monstres que hi ha a l'empresa, encara que cap d'ells fa tanta por com míster Magnacat,el seu president. De seguida descobreixen que és ell qui mana segrestar i afaitar tots els gats de la ciutat. Però, per a què? Què està buscant? I, sobretot: com aconseguiran l'Elena i en Zick sortir de l'edifici sans i estalvis? 






Geronimo Stilton: Torna-la a tocar, Mozart!
Il·lustració: Diversos
Col·lecció: COMIC BOOKS
Enquadernació: Cartoné
Pàgines: 48
EAN: 9788499327648



Síntesi
Què hi fa Geronimo Stilton a Milà, l'any 1770? Ha vingut a ajudar el jove Wolfang Amadeus Mozart, el genial compositor, víctima de l'últim, malvat pla dels Gats Pirates! Entre antics instruments musicals, casals nobles, precioses partitures i arengues salades i pudents, aquest nou viatge en el temps serà una aventura inoblidable!

2 comentaris:

  1. Monster Allergy té aquell sabor d'aventures dels 90 amb un embolcall contemporani molt bo. Llàstima de l'enormitat de les vinyetes, que deixen poc espai pel guió i les històries es fan massa curtes. Com enyoro la plasticitat i la fastuosa capacitat narrativa dels Espirú de Tome i Janry!

    ResponElimina
  2. Crec que a Itàlia es publicava en un setmanari. Per això els arcs argumentals després duren diversos llibres. El primer encara no ha acabarà fins al següent.

    ResponElimina