10 de desembre 2011

Hotel Porquí es publica al Diari Gran del Sobiranisme

Nota de premsa d'en Tatay explicant la nova ubicació del seu webcòmic.


TATAY | dissabte, 10 de desembre de 2011 | 20:24h
Amics, ara fa una mica més d'un any que vaig penjar la darrera tira de l'Hotel Porquí. L'esforç que em requeria mantenir el bloc amb una mínima regularitat m'era inassumible en aquell moment, així que, desprès de cinquanta-dos episodis publicats al llarg de dos anys, els meus porcs es van agafar unes llargues vacances.
Durant aquest temps, el nostre país ha seguit debatent-se entre la covardia i la il·lusió, entre el pragmatisme i el cagadubtisme, ofegat pels uns, espremut pels altres, estabornit a petons pels qui diuen que se l'estimen tant, aguantat amb pinces...
Ara, la gent que està tirant endavant el projecte del DIARI GRAN DEL SOBIRANISME m'ha convidat a sumar-me al seu projecte, oferiment que he acceptat encantat i agraït. Des d'avui mateix, cada dissabte podreu llegir al DGS les tires de l'Hotel Porquí, que espero que us agradin tant o més que quan sortien en aquest bloc de Mésvilaweb.
Us dono les gràcies de tot cor a tots els que m'heu visitat, heu deixat els vostres comentaris, us han fet gràcia les tires, us heu emprenyat, us heu entristit compartint amb mi les misèries del nostre país... moltes gràcies a tots, i també a VilaWeb, per acollir-me a casa seva.
Espero retrobar-vos a tots al DIARI GRAN. L'enllaç és: http://diarigran.cat/?p=1182
Fin aviat.
Tatay




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada