17 de maig 2011

Novetats de maig de Dolmen

Us presentem les novetats de maig de Dolmen Editorial: El número 4 de la revista Kmic i el còmic Terror Talaiòtic. A la seva llista, Dolmen també hi inclou el segon número de Balears Abans i Ara, tot i que ja va sortir a l'abril.


Kmic #4, varis autors
Revista. 32 pàgines. Color. 1,95 euros.


Segueixen les històries de Laura, Kinoma Biosegurity, Barcelona i La guerra del Professor Bertenev. Següent número d'aquesta edició en català que conté la continuació de les 4 històries dels autors: Guillem March, Paco Díaz, Kenny Ruiz i Alfonso Zapico.


Terror Talaiòtic, de Miquel Jaume i Joan Gri

Rústica. Color i B/N. 5,95 euros.
El terror talaiòtic prové de les pedres i els monuments que aguaiten enmig dels sementers envoltats de ullastres i mates, amagats, oblidats i menyspreats. Despertant quan casualment són trobats per uns ulls incrèduls que admiren la potència d´ un poble guerrer i lliure que mos ha deixat com a relíquia l´ esguard orgullós dels talaiots; vigilants del nostres camps i muntanyes , del nostre passat i el nostre futur...Tots els misteris apareixen quan les ànimes sensibles perceben ignotes forces tel·lúriques que graten la crosta del present brostant malsons a la llum de la lluna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada