07 de juny 2010

Reaccions i primeres fotos de ComiCat a la Fira MerCAT

Com que encara no estem del tot recuperats des de la Fira MerCAT, de moment us passem el ressò que ha tingut la presència de ComiCat a la Fira i algunes de fotos de l'estand en acció.







Com podeu veure per les cares d'alegria de tots a les fotos va ser un dia genial, no tot va sortir rodó. Com podeu veure als horaris esperàvem als Daemo Bros., (teòricament coneguts de l'Àlex) i es van presentar els Deamo Bros. autors de Sèrie B, el món no és perfecte :-) També podreu apreciar com després d'hores i hores signant exemplars de Fills dels 80 l'Aleix es va veure obligat a dopar-se amb la Despertaferro, la beguda energètica dels Almogàvers. L'Àlex va passar bona part del dia a l'estand fent el que millor sap fer, mirar fixament el monitor fent veure que fa un webcòmic, quan tothom sap que El Tentacle el fa les seves dues gates. I finalment orgullosos treballadors de ComiCat lluint la nova samarreta que anticipa el futur disseny de la web, properament a la venda online (que hem de pagar la gasolina del cotxe! :-P )

4 comentaris:

  1. I també vull constatar que tots els grans dibuixants i guionistes de còmic porten barba: Aleix Saló, el germans Deamo... ehem... ^^

    ResponElimina
  2. Bé, això meu no arriba ni a la categoria de "barba" ^_^'

    ResponElimina