20 de juny 2010

Novetats de Glénat pel juny

Glénat com sempre fidel a la seva cita mensual.


NARUTO 41
Masashi Kishimoto
La Konan i en Pain, el líder dels “Akatsuki”, es posen en marxa per caçar en Jiraiya, que s’ha infiltrat a la vila oculta d’Ame. El misteriós Pain resulta ser algú que en Jiraiya coneix molt bé...! Què va passar entre ells i quin terrible poder posseeix en Pain!?




KIMAGURE ORANGE ROAD 8
Izumi Matsumoto

Les notes de la Hikaru, que ara ja és a tercer de secundària, empitjoren de sobte. És el moment de decidir si vol continuar els estudis i fer batxillerat, i mentre s’ho pensa s’apunta a classes de repàs.

Però és clar, si vol fer batxillerat hauria de ser al mateix institut on estudia ara, per poder estar amb en Kyôsuke... Amb aquest objectiu en ment, la Hikaru decideix fer mans i mànigues per tal de superar aquestes classes.



INU-YASHA 49
Rumiko Takahashi
Ha arribat el moment de posar punt i final a l’èpic combat contra la Kanna! Com acabarà aquest violent cara a cara!?
Què els espera després de la batalla!?





CINTURÓ NEGRE 10
Naoki Urasawa
Ja tenim aquí la gran final de la categoria absoluta dels Jocs Olímpics. L’ura nage de la campiona del món, la Teleshikova, deixa inconscient la Ginger! La Teleshikova s’havia estat guardant les tècniques de projecció per a la final precisament amb aquesta intenció...




LOVE HINA 12
Ken Akamatsu

En Keitarô acaba de tornar dels Estats Units i, en arribar a la residència, es troba a les noies acompanyades de la Kanako, la seva germana petita. Aquesta farà tots els possibles per a aconseguir l’amor del nostre protagonista, però per a això s’haurà d’enfrontar a la resta de noies, especialment a la Narusegawa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada