03 de juny 2010

Aquest cap de Setmana ComiCat a la Fira MerCAT de Girona

Com s'ha filtrat a diversos mitjans, aquest proper cap de setmana ComiCat estarà a la Fira MerCAT a Girona amb un estand on tindrem el bo i millor del còmic en català. A banda de poder adquirir còmics en català editats per Norma Còmics i Edicions Glénat, que amablement ens han cedit part del seu catàleg en diposit per poder-lo oferir al public de la Fira, també portarem un dels millors llibres sobre còmic en català, la Guia ComiCat 2009. I per qui encara no la tenia la del 2008

Però no tot serà venda a l'estand de ComiCat, dissabte al matí d'11 a 13 tindrem a l'estand a Quim Bou i l'associació 4 Rius de tinta que a banda de dur a terme la seva reunió mensual també realitzaran un còmic en viu. A la tard tindrem a l'Aleix Saló que signarà exemplars de la seva obra Fills dels 80 i qui sap, poder signarà també exemplars de Batman Year One, només cal proposar-li. Per altra banda tenim l'honor de compartir l'estand amb l'Àlex Solá d'El Tentacle amb el qual hem pogut fer un crossover per promocionar a la Fira els webcòmic fets a casa nostra. Com a incorporació d'última hora tenim als germans Deamo que presentaran i signaran exemplars de la freak i genial Sèrie B, i vaja no descartem tampoc Batman Year One. I per demostrar com mola fer webcòmics l'Àlex farà la tira d'El Tentacle allà mateix, en directe, a pèl amb la Wacom (mmm això es pot entendre malament, que no s'entengui si us plau). 

I per suposat allà hi serem els membres de ComiCat, que estarem disposats a signar la nostra obra a les masses de ciutadans que faran cua a l'estand per tal d'aconseguir una dedicatòria. Us esperem a tots a:

Fira MerCat de divendres a diumenge de 10 a 20h al Palau Firal de Girona

Els horaris:

Dissabte


Diumenge

1 comentari:

  1. té molt bona pinta, enhorabona per l'iniciativa! gran selecció d'autors!

    ResponElimina