17 d’abril 2010

VI Jornades Comiqueres FNAC/SD

Enguany tindrem una nova edició de les Jornades Comiqueres FNAC/SD (i ja en van 6) que se celebraran del dilluns 3 al divendres 7 de maig, en els tres Centres Fnac: Triangle, l’Illa i Diagonal Mar. Per als tallers de còmic de l’Escola Joso per a nens i joves cal consultar disponibilitat de places i horaris.



Dilluns 3, FNAC Triangle
A les 19h. Presentació del còmic EN CARN VIVA, d’Astiberri. Amb la presència de l’autor Rubén Pellejero.
Presentarà l’obra Toni Guiral, autor i crític de còmics.

A les 20h. Presentació de l’obra FRANCO CONTRA FLASH GORDON, d’Edicions 3 i 4.
Amb la presència de l’autor Vicent Sanchís, periodista i professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull de Barcelona i, actualment, director de Barça TV.
Assistirà també Carles Santamaria, periodista i director del Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

Dimarts 4, a la Fnac Diagonal Mar
A les 19h. Presentació del còmic ALICIA AL MÓN REAL, de Norma Editorial. Amb la presència de les autores: Isabel Franc i Susanna Martín.

Dimarts 4, a la Fnac l’Illa
A les 19:30 h. Calpurni: Trobada amb l'autor, sessió de Vj en directe i presentació de l’exposició d'originals Calpurnio INTEGRAL, i signatura de llibres.

Dimecres 5, a la Fnac l’Illa
A les 19h. Xerrada sobre Bruguera: EL COLL, UN BARRI AL VOLTANT DE BRUGUERA. Amb la participació de Xavi Franch, Enric Larreula i Rafael Cortinella. Moderarà Toni Guiral.

A les 20h. Taula rodona sobre Premi Nacional del Còmic: passat, present i ... futur? Amb la presència dels dibuixants: Max, Paco Roca i Batolomé Segui, guanyadors del Premi Nacional de Còmic dels anys 2007, 2008 i 2009, respectivament, i de Kim, un dels dibuixants candidats a guanyar aquest any.

Dimecres 5, a la Fnac Triangle
A les 18h. Cicle MAKING OF: Projeccions de les pel·lícules LE Beaux Gossos, de Riad Sattouf i HELLBOY de Guillermo del Toro.

Dijous 6, a la Fnac Triangle
A les 18:30 h. Presentació de l’obra ZONA JOSO. Recull de diversos treballs realitzats per autors que han estat o estan vinculats a l’Escola Joso. Assistiran autors com Raul, Portela, Sempere, Pasqual Ferry, Jaime Martín, Roder Ibáñez, Ratera, etc.
A les 20h. Presentació de l’obra LA NOVEL GRÀFICA, d’Astiberri. Amb la presència de l’autor Santiago García, Max, el creador de la portada, i un dels màxims representants actuals del panorama del còmic Nacional i Internacional com és Paco Roca.

Divendres 7, a la FNAC Triangle
A les 18:45 h. Sessió de signatures dels següents autors:
Tardi (horari a confirmar), Liberator, Antonio Altarriba, Jeff Smith, Lamquet, Ana Miralles, Gallardo, Paco Roca, Marcial Toledano, Bastien Vives, Salvador Larroca, Raúl, Meritxell Ribas, Kim, Sebas Martín, Bercovici, Alex Alice, José luis Munuera, Clara Tanit, José Manuel Robledo, Alessandro Barbucci, Alfonso Zapico, Rubén Pellejero, Pasqual Ferry, Enrique Vegas, Miquel Fuster, Jesús Alonso, Lewis Trondheim, Gustavo Roldán, Guilbert Shelton, El Torres, Emilio Ruiz, Gabriel Hernández, Max , Rubén del Rincón, Merwe Chabane, Jose Maria Martín Saurí, Roger, Francisco Pérez Navarro,

Amb la col.laboració de les editorials següents: Astiberri, Diàbolo Edicions, Dolmen Editorial, Edicions De Ponent, Edicions Glénat, Ediciones La Cúpula, Ediciones Sins Entido, Editions 12 Bis, Editorial Dibbuks, Norma Editorial, Panini i Parramón Edicions.
Agraïment especial per a l’Escola Joso i FICOMIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada