28 d’abril 2010

Aconsegueix un 2 per 1 del Saló del Còmic amb Iron Man 2

L’esperada continuació de la pel·lícula sobre el llegendari heroi de Marvel arriba a les pantalles espanyoles el 30 d’abril plena d’acció i amb l’aclamat actor Robert Downey Jr. repetint en el paper d’Iron Man sota la direcció de Jon Favreau. Amb motiu de la seva estrena, Paramount, en col·laboració amb la cadena de cinemes ACEC, llençarà al Saló del Còmic de Barcelona una promoció ‘2 per 1’. Quan s'adquireixi l’entrada d’Iron Man 2 als cinemes ACEC, es donarà un flyer que quan s’entregui a les taquilles del Saló, s’intercanviarà per una invitació de franc al comprar una entrada de 6 €. Aquesta promoció no és acumulable a d’altres ofertes del Saló.

Cinemes ACEC és una cadena distribuïdora amb més de 300 sales, ubicades a les següents poblacions: Alzira, Arenys de Mar, Badalona, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, A Coruña, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Irún, Lalín, L'Hospitalet de Llobregat, Lorca, Manresa, Olot, Platja d'Aro, Portugalete, Erenteria, Reus, Sabadell, Sant Celoni, Donostia, Sant Andreu de la Barca, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Tudela, Valencia, El Vendrell, Vila-Seca, Vic, Villarreal i Xàtiva. Més informació de les sales al lloc web www.acec.es. A més, Paramount, ACEC i FICOMIC t’animen a participar en el sorteig de 100 exemplars del còmic El invencible Iron Man. Las cinco pesadillas, de Matt Franction i Salvador Larroca. Per a aconseguir un d’aquests còmics entra al web www.acec.es i respon a una senzilla pregunta.

L’emoció està assegurada a Iron Man 2 perquè en aquesta nova entrega el món sap que el multimilionari inventor Tony Stark és Iron Man i rep pressions de tots els àmbits per a que comparteixi la seva tecnologia amb l’exèrcit. Així, noves aliances i nous enemics es creuran en el camí del superheroi, protagonista d’una de las pel·lícules més taquilleres del 2008, que tornarà a enlluernar als espectadors amb una segona part espectacular. I de nou, el repartiment serà de luxe ja que inclou a estrelles de Hollywood com, entre altres, Mickey Rourke, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow i un sorprenent Samuel L. Jackson en el paper de Nick Furia.

Font: FICOMIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada