21 de febrer 2010

Planeta 612, el nou webcòmic de l'Àlex Solà


El nostre col·laborador, ànima de Comicades i autor d'El Tentacle, l'Àlex Solà, demostra un cop més que no te aturador i que suposadament viu injectant-se permanentment una solució de cafeïna, presenta un nou webcòmic, Planeta 612. Ja podeu visitar la seva web i aviat començaran a aparèixer les primeres tires, us deixem amb la sinopsi segons el propi autor:

Planeta 612 serà un webcòmic d'humor i ciència ficció, estructurat com si fos una sèrie de televisió (quina ambició la meva, eh?). Cada episodi tindrà un argument determinat i estarà dividit en sis tires. Hi haurà dues actualitzacions per setmana, cada dimarts i cada dijous. Això vol dir que un episodi durarà tres setmanes. I la sèrie girarà entorn a la vida del seu protagonista, l'Eddie, que té la intenció d'anar a viure sol i llogar un pis, un apartament o... perquè no, un petit planetoide ara deshabitat.

5 comentaris:

  1. Visca! La meva pròpia notícia! Ara em veig obligat a prometre de no tenir tant abandonada la secció de Comicades! ^_^

    ResponElimina
  2. No hi ha pressió, no hi ha pressió! Ara el que et veus obligat és a publicar la primera tira de Planeta 612, jo me'n moro de ganes de veure-la!

    ResponElimina
  3. Enhorabona i sort en la iniciativa! Et seguirem.

    ResponElimina
  4. Intentaré no defraudar-vos, però no sé si estaré a l'alçada! ^_^

    ResponElimina
  5. Està molt bé!

    Des del potencial de ComiCat, no podrieu fer una subpàgina com http://comics.diskoballs.org/ o http://clicomics.com/ però que sigui de webcòmics en català?

    Seria una eina que ompliria un buit en la nostra llengua!

    ResponElimina