08 de gener 2010

Quim Bou publicarà a Cavall Fort les aventures infantils del seu personatge Orn

El dibuixant Quim Bou, nascut a Vidreres i resident a Cornellà del Terri, publicarà a partir del juny a la revista Cavall fort les aventures d'infància d'un dels seus personatges fetitxe, Orn, que en aquesta nova sèrie rep el nom d'Ornis.

Bou està molt content de poder publicar les seves històries a Cavall fort perquè de petit ell era un lector fidel de la revista, on almenys durant un any hi haurà, cada quinze dies, una pàgina dedicada a les entremaliadures d'Ornis i els seus amics. Hi haurà una certa continuïtat argumental entre cada entrega de la sèrie, però també es podran llegir com a gags d'una pàgina.

D'altra banda, l'editorial Dolmen publicarà entre el febrer i el març el quart llibre de les aventures de l'Orn adult, titulat En la batalla.

1 comentari:

  1. Ei! jo he tingut el privilegi de conèixer en llapis la primera historia i us puc assegurar que està genial. Agradarà tant a petits con grans!!

    De l'Ornis se'n parlarà, no en tinc cap dubte. En Quim és un dels millors dibuixants i guinistes de còmic que tenim, no només a Catalunya, sinó també a Espanya.

    ResponElimina