14 de novembre 2009

Novetats de Glénat pel novembre

Un mes més i la editorial Glénat ens presenta la nova llista de novetats en català. Aquest mes no ens preparaven cap sorpresa, només continuen les sèries manga
BLEACH 27 - Tite Kubo
Mentre torna de la Societat d’Ànimes al món dels vius, l’arrancar Ulquiorra intercepta l’Orihime i l’obliga a acompanyar-lo. L’Orihime fa un tracte amb ell i aconsegueix guanyar una mica més de temps per curar l’Ichigo en secret. Tot seguit, s’allunya del seu costat per mirar de dominar uns sentiments que la consumeixen per dins.

CINTURÓ NEGRE 5 - Naoki Urasawa
La Jodie, campiona del món de judo, s’ha instal·lat a casa dels Inokuma perquè, tant sí com no, vol lluitar contra la Ginger. Per si fos poc, l’obliga a entrenar-se cada matí. Però la Ginger s’ha de preparar pels exàmens d’accés a la universitat i, com que no pot aguantar el ritme, empeny la Jodie perquè se’n torni al Canadà. Tanmateix, quan en Jigorô li diu que la Jodie s’ha dedicat a estudiar japonès fins la matinada cada dia, la Ginger s’estova i decideix enfrontar-s’hi.

INU-YASHA 46 - Rumiko Takahashi
La història evoluciona! Les males intencions amb què enfila els seus plans el renovat Naraku s’entortolliguen amb la desgràcia de l’Inu-yasha i la seva colla!?



Més informació al pdf del mes de novembre

1 comentari:

  1. I és que tot i ser ja un "ex"-fan manga, perquè abans estava molt enganxat, encara em segueixen interessant els còmics i a més si estan en català.

    Espero que t'interessin les meves noves recomanacions del meu blog. A més ara amb un nou disseny, enquestes, i noves seccions. Si vols a més podem fer un intercanvi d'enllaços, espero que t'interessi! Records i cuida't l'Ànima. [www.imperdibleanima.blogspot.com]

    L'imperdible de ℓ'Àηimα

    ResponElimina