25 de setembre 2009

Superherois de pacotilla a les XVI Jornades de Rol de l'AJJRR

L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) organitza els dies 3 i 4 d'octubre (dissabte de 10:00 a 2:00 hores i diumenge de 10:00 a 20:00 hores) la XVI edició de les Jornades de Rol. Enguany, la nit temàtica se centrarà en "Superherois de pacotilla". Entre les activitats que es realitzaran hi trobem la projecció d'una pel·lícula d'aquesta temàtica (el títol de la qual és tot un misteri) o rol en viu ambientat també en els superherois de pacotilla. Agraïm a Savage Rose la informació. Aquí teniu la nota de premsa:


L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) va néixer fa 15 anys amb la voluntat d'agrupar els aficionats als jocs de rol, estratègia i simulació de la ciutat per tal de divulgar i promocionar aquests jocs com a activitat lúdica, cultural i participativa entre el jovent i la ciutadania en general.

Amb el transcurs del temps s'han anat afegint a l'AJJRR noves activitats i aficions lúdiques relacionades o properes als jocs de rol, com jocs de taula d'estratègia i simulació, jocs de miniatures, cicles de cine, servei de ludoteca, biblioteca i cinemateca de gènere fantàstic, i partides d'ordinadors connectats en xarxa. Actualment la AJJRR la composen uns 50 socis que es reuneixen al local de l'Associació situat al Raval de Santa Anna n. 13, 3r, Reus.

Entre les moltes activitats que organitza l'AJJRR per tal de fer conèixer les activitats desenvolupades per l'Associació destaquen les Jornades de Rol a Reus, celebrant-se enguany la setzena edició, els dies 3 i 4 d'octubre a La Palma, C/ Ample n. 75, Reus (Tarragona). Les activitats programades fins a la data d’avui per a les XVI Jornades de Rol a Reus són les següents:
  • Partides d'iniciació i activitats de demostració de:
  1. Jocs de rol (Wilderness of Mirrors, Dungeons & Dragons, Superhéroes Inc., Reinos de Hierro, Godlike, Conan, Anima, Towers, Arkonia, entre d’altres)
  2. Jocs de taulell i de cartes (Munchkin, Descent, Zombies!!!, Shadows over Camelot, Incursion, Black Stories, Magic, entre d’altres)
  3. Jocs d'estratègia amb miniatures (Warhammer, Warhammer 40.000, Infinity, DBA, entre d’altres)
  • Torneig de Warhammer
  • Torneig de El Gran Dalmuti
  • Torneig de Bang!
  • Torneig de Colonos de Catán
  • Justa de Cavallers (softcombat)
  • Nit temàtica "Superherois de pacotilla": sopar, rol en viu i cinema d'ambientació superheroica
  • Concurs de pintat de miniatures
  • Sorteig de material de jocs de rol, estratègia, simulació i modelisme entre els assistents
  • Allotjament gratuït per als participants vinguts de fora
  • I altres activitats, tornejos i concursos
Des de l' Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus convidem a assistir i participar en aquest esdeveniment a totes les persones interessades, tant coneixedors i aficionats a aquests jocs com desconeixedors i curiosos interessats en saber de que es tracten. Per a qualsevol informació addicional sobre les XVI Jornades de Rol a Reus o sobre l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus no dubteu en posar-vos en contacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada