01 de setembre 2009

La Disney compra Marvel

Disney ha arribat a un acord de compra per adquirir Marvel Entertainment per 4.000 milions de dòlars (2.800 milions d'euros), segons ha anunciat la companyia.

Les empreses han donat llum verda a la transacció i ara Disney ja pot afegir als seus personatges: Spiderman, X-Men, Iron Man, Capità Amèrica i Els quatre fantàstics. En total, Disney adquireix la cartera de més de 5.000 personatges de Marvel.

La transacció es realitzarà a través d'una barreja de diners i accions, pel qual els accionistes de Marvel rebran per cada títol de la companyia 30 dòlars per acció i 0,745 títols de Disney, acord que suposa una prima del 29% pel que fa al preu de tancament en borsa de Marvel del divendres passat.

Disney és la perfecta llar per als personatges de Marvel per la seva capacitat d'expandir els continguts i les llicències de negocis, ha subratllat el conseller delegat de Marvel, Ike Perlmutter, que ha qualificat el tracte d'oportunitat sense precedents.

Font: Avui

6 comentaris:

  1. que fuerte que fuerte que fuerte !

    :D

    me sembla que me desgraciaran los personatges clàssics... ai!

    ResponElimina
  2. A tot arreu on s'ha publicat aquesta notícia està sent la mar de divertit llegir-ne els comentaris de la gent (crossovers, pel·lícules musicals...) XD

    ResponElimina
  3. ComiCat ha rebut alguna oferta de compra de la Disney?
    Us mantindreu independents, oiii ???

    ResponElimina
  4. Déu ser la noticia d'aquests dies.
    Quan ho vaig sentir vaig dir: Que? Com?

    Bé suposo que Marvel malgrat tot mantindrà una autonomia dintre de Disney.
    Com a comentat en Gargotaire per la meva ment m'han passat tot tipus d'encreuaments entre principalment personatges Disney (Channel) i de Marvel.

    Si les dues parts n'estan satisfetes doncs pau i que duri.

    ResponElimina
  5. ComiCat ha rebut varies ofertes, des de Cavall Fort fins a Libertad Digital passant per Cosmopolitan, però res de Disney. Pel que fa a la resta d'ofertes, les estem meditant, tot i així estem convençuts de mantenir cert grau d'independència (bé poder a Libertad Digital serà més complex). :-P

    ResponElimina