01 d’abril 2009

Batman en català al Saló

Ja tenim més detalls de l'aventura que portarà el Cavaller Fosc als carrers de Barcelona el 29 de maig, coincidint amb el Saló del Còmic de Barcelona. A més de la portada, a càrrec de Jim Lee (una de les estrelles convidades enguany), Planeta ha facilitat les dades edel còmic: hi haurà una triple edició en espanyol, italià i català!

Aquí teniu la portada i la informació del còmic:

Batman a Barcelona: El cavaller del drac, creat per Mark Waid, Diego Olmos i Marta Martínez, es publicarà en tapa dura a les edicions en castellà, català i italià amb una mida superior al format comic-book habitual (193 x 297 mm).

L'edició en castellà es distribuirà també als quioscos, i les edicions catalana i italiana seran exclusives per a llibreries. El tom tindrà 38 pàgines d'història més 10 d'extres exclusius creats per als lectors de Planeta DeAgostini. Entre ells, una introducció de Jordi Hereu, alcalde de Barcelona. El còmic tindrà un preu de 5,95 €.








3 comentaris:

  1. Tot i que em fa nosa l'Hereu... Quina dèria a sortir a la foto quan ambienten una obra a Barcelona. Que amb en Woody Allen una mica més i li acaba prenent el paper a la Pene.

    ResponElimina
  2. el que més fot és l'exclamació.

    hauríem de poder llegir tots els còmics en català en completa normalitat.

    poques coses han fet tant per la normalització entre el jovent com Bola de Drac.

    ResponElimina