02 de juliol 2008

La Setmana del Còmic de Tarragona estrena web

El passat mes de maig es va celebrar a Tarragona la 1a Setmana del Còmic, organitzada per Delirópolis i per l'Associació Cultural Ariadna. Els organitzadors han volgut impulsar la difusió d'aquesta iniciativa amb la creació d'una pàgina web: Setmana del Còmic de Tarragona.


Des de l'organització ens comenten que en aquest espai es recollirà part del material que va generar aquesta 1a Setmana i que serà un mitjà d'informar dels nous actes que tindran lloc a la futura segona edició. La seva intenció és mantenir actualitzada la informació que hi aparegui. En aquest sentit, ja hi podeu trobar fotografies i vídeos d'alguns dels actes que es van celebrar (com ara la xerrada sobre la novel·la gràfica o el Mercaricat, per exemple). La resta de material s'actualitzarà properament.
Com a presentació, us posem un dels vídeos (del programa "La Cara C" de Canal Reus) on els organitzadors ens fan cinc cèntims d'aquesta 1a Setmana del Còmic de Tarragona.


2 comentaris:

  1. Sóc nani, de l'organització. Gràcies per fer-vos ressò de l'esdeveniment. A la vostra disposició, feu una feina magnífica i puntual des d'aquest blog.
    Salut i endavant!!

    nani

    ResponElimina
  2. Gràcies, Nani! :D
    Molta sort amb el web i sobretot amb la preparació de la 2a Setmana del Còmic.

    ResponElimina