08 de maig 2008

Primeres dades del XIV Saló de Manga

FICOMIC ja ha posat a la disposició de tots els otakus les primeres pinzellades del que serà el propers Saló del Manga de Barcelona:

El XIV Saló del Manga repeteix el plantejament de repartiment d’espais de la passada edició. Tornarem a comptar amb els tres recintes situats al centre de L’Hospitalet de Llobregat (mirar mapa) i amb el servei gratuït del Mangabus que els connecta. El preu de l’entrada general serà de 6 euros i amb aquesta es podrà accedir als tres espais.


ESPAIS

La Farga (C/ Barcelona, 2) serà l’espai central del Saló. Dins d’aquest recinte s’ubicaran els estands de les empreses expositores. A més tindran lloc les següents activitats: macroespai de videojocs, sala d’actes, exposició de manga, tallers de jocs tradicionals japonesos, mangateka, taller de manga, taller d’aprenentatge de japonès, taller de modelisme, estand de firmes d’autors invitats, sala de premsa i zones de restauració.

El Poliesportiu del Centre (C/Riera de l’Escorxador, 15) destinarà la seva pista central a l’escenari del Saló. Allà tindran lloc els concursos de cosplay, karaoke, actuacions musicals i demostracions de cultura japonesa.

El Centre Cultural Barradas (Rambla Just Oliveras, 56) destinarà el seu auditori de 240 seients a les projeccions d’anime.

El centre de L’Hospitalet de Llobregat tindrà una senyalització especial del Saló del Manga, a més de comptar amb personal de FICOMIC que orientarà al públic al carrer. La Farga, el Centre Cultural Barradas i el Poliesportiu del Centre es troben molt propers.

HORARI AL PÚBLIC

  • Dijous 30 d' octubre, de les 10 a les 20 hores
  • Divendres 31 d'octubre, de les 10 a les 21 hores
  • Dissabte 1 de novembre, de les 10 a les 21 hores
  • Diumenge 2 de novembre, de les 10 a les 20 hores


ENTRADES

L’entrada es vàlida per a qualsevol dels quatre dies del Saló. Amb la mateixa entrada es pot accedir als tres recintes del certamen. Les taquilles estaran ubicades a La Farga i al Poliesportiu del Centre.

  • Entrada general: 6 €, es podrà adquirir a les taquilles del Saló del Manga. L’entrada serà únicament vàlida per a un dia. Venda anticipada d’entrades generals es realitzarà a partir de l’1 de octubre a través d’El Corte Inglés i Servicaixa. També es podran adquirir a http://www.servicaixa.com. L’entrada serà únicament vàlida per a un dia.
  • Entrada Carnet Jove: 4 €, tots els titulars del Carnet Jove i el Carnet + 25 podran adquirir les entrades a 4 €. De venda únicament a les taquilles del Saló del Manga. L’entrada serà únicament vàlida per a un dia.
  • Entrada grups escolars: 4 €, l’escola cal que presenti una carta del centre on cal especificar el nombre d’assistents. De venda únicament a les taquilles del Saló del Manga. L’entrada serà únicament vàlida per a un dia.

Els visitants del Saló del Manga que vinguin disfressats de personatges manga, anime o videojocs podran entrar gratis el divendres 31 d’octubre als tres recintes del Saló. La caracterització cal que sigui integral, no val que la disfressa sigui parcial.

Si entregues l’entrada a l’estand de FICOMIC de La Farga et donem un manga gratis.

COM ARRIBAR

  • Metro: Línea 1. Parades Rambla Just Oliveras / Avinguda Carrilet
  • Renfe: L’Hospitalet de Llobregat
  • FFCC: L’Hospitalet de Llobregat
  • Bus: 110, L10, L12, L14, L52, L82, L’H1, L’H2
  • Cotxe: Ronda de Dalt. Sortida 14
Font: FICOMIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada