29 d’abril 2008

Activitats al Festival del Còmic

Tot i que encara estem inmersos en La Massana Còmic i a una setmana vista hi haurà la 1era Setmana del Còmic de Tarragona ja podem anar avançant part de la activitats que es duran a terme en el marc del 2on Festival del Còmic de Torroella i L'Estartit:



Exposició

ORIOL GARCIA 20 ANYS DE CÒMIC EN CATALÀ

L'exposició tindrà lloc al Centre de Serveis de L'Estartit. C/Port 25. Inauguració estarà oberta a tothom el divendres 16 de maig a les 19 h. Seguidament s'oferirà un petit refrigeri als assistents. Es podrà visitar del 17 al 28 de maig. L'horari serà: dilluns de 9 h. a 14 h. de dimarts a dissabte de 9 h. a 14 h. i de 17 h. a 21 h. i diiumenges i festius de 10 h. a 14 h.

Firma d'autors

Dates i lloc a confirmar

Concurs de dibuix

Informarem en un altre escrit.

Concurs de disfresses

Pot participar qualsevol persona que vingui disfressada. La temàtica de la disfressa és lliure sempre i quan guardi relació amb el món del còmic i la il·lustració.Depenent del nombre de participants es faran dos grups, competició individual o col·lectiva (en aquest cas no es podran fer grups superior a 5 components). En cas de pocs participants la convocatòria serà general, sense fer distincions entre la categoria individual i col·lectiva.

Hi haurà premis per als tres primers classificats. Les tres millors disfresses del dissabte 17 de maig i les tres millors disfresses del diumenge 18 de maig

Els premis seran iguals els dos dies:
  • 1r premi. Un lot de còmics, llibres, dvd’s... valorat en 250 €
  • 2n premi. Un lot de còmics, llibres, dvd’s... valorat en 150 €
  • 3r premi. Un lot de còmics, llibres, dvd’s... valorat en 100 €

Concurs de cosplay

Aquest concurs, gratuït, dotat per l’organització del Festival del Còmic, és obert a tothom que hi vulgui participar sense cap restricció d’edat. Pot participar qualsevol persona que vingui cosplayada. La temàtica de cosplay és lliure sempre i quan guardi relació amb la cultura otaku (manganime, videojocs, personatges de la TV nipona, elements culturals...). És obligatori fer una actuació, per demostrar de quin personatge es va disfressat. Si es necessita música l’heu de portar el mateix dia de l’actuació gravada en un cd, pendrive, iPod, MP3... L’actuació no podrà durar més de 2 minuts. En el moment que es superin els 2 minuts l’organització pot parar l’actuació si ho creu oportú. Depenent del nombre de participants es faran dos grups, competició individual o col·lectiva (en aquest cas no es podran fer grups superior a 5 components). En cas de pocs participants la convocatòria serà general, sense fer distincions entre la categoria individual i col·lectiva.

Hi haurà premis per als tres primers classificats. Els tres millors del dissabte 17 de maig i els tres millors el diumenge 18 de maig. Els premis seran iguals els dos dies:
  • 1r premi. Un lot de còmics, llibres, dvd’s... valorat en 250 €
  • 2n premi. Un lot de còmics, llibres, dvd’s... valorat en 150 €
  • 3r premi. Un lot de còmics, llibres, dvd’s... valorat en 100 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada