23 d’abril 2024

Novetats de maig de còmic de Norma: El déu salvatge i Un fosc mantell

Per aquest maig, i amb motiu del 42 Manga BarcelonaNorma Editorial treu dues novetats més de còmic en català, que ajuntant-les amb les tres d'abril, en són cinc amb poques setmanes de diferència. Quelcom inèdit en la història d'aquesta editorial. Les dues noves són les següents:  El déu salvatge, de Fabien Vehlmann i Roger Ibáñez, i Un fosc mantell, de Jaime Martín.


A la venda el 3 de maig!  



El deu salvatge, de Fabien Vehlmann i Roger Ibáñez
Fantasia
Cartoné - 23,5 x 31 cm - 112 pàgs - Color
ISBN: 978-84-679-6937-5
25 €



ROGER FIRMA LA SEVA MILLOR OBRA AMB AQUEST IMPACTANT RELAT D'ACCIÓ I FANTASIA.

Sense Veu és un dels mascles joves del clan de Nova Mare, una família de simis que creua sense rumb un desert vast i hostil. El seu destí potser era convertir-se en líder del ramat, però la fortuna li reserva una altra sort el dia en què s'endinsa en territori prohibit per a donar caça a un gegantesc cocodril. Allí deixarà de ser simi per a convertir-se en llegenda.

Fabien Vehlmann (Solos) s'uneix a l'incomparable dibuixant Roger Ibáñez (Jazz Maynard) en un relat de dolor, reparació i venjança ambientat en un món tan antic que els seus mites encara estan en formació. Un còmic que enlluerna tant per la cruesa de la seva història com per la bellesa de les pàgines.

Roger Ibáñez, autor convidat al 42 Comic Barcelona
 


Un fosc mantell, de Javier Martin
Pròleg de Layla Martínez
Suspens
Cartoné - 23 x 30,2 cm - 112 pàgs - Color
ISBN: 978-84-679-6939-9
25 €


JAIME MARTÍN ENS TRANSPORTA A UNA COMUNITAT RURAL CARREGADA DE POR I ODI.



Mara és una trementinaire, una remeiera que ven remeis casolans per tot el Pirineu català. Viu sola en la muntanya, però l'edat comença a pesar-li i cada vegada li costa més suportar el seu estil de vida. Fins que troba a una estranya dona desmaiada en el bosc. És forastera i sembla muda. Quan l'acull en la seva cabanya sap que li implicarà problemes. Però no de quina classe.

Jaime Martín (Siempre tendremos veinte años) torna amb una novel·la gràfica on dues dones embolicades en misteri s'enfronten als prejudicis i els interessos d'una comunitat rural. Un magistral relat marcat pel pes asfixiant de les convencions i la valentia dels qui s'atreveixen a escapar-ne.

Jaime Martin, autor convidat al 42 Comic Barcelona




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada