16 d’abril 2024

Novetat de maig d'Ooso: Silverday, conte de fades de divendres de plata vol. 2

Ooso Comics ja ha activat la pre-order o prevenda del segon volum de Silverday, conte de fades de divendres de plata, de Mutsumi Hagiiwa, obra que es va donar a conèixer el novembre del l'any passat i que amb motiu del 29 Manga Barcelona. És el primer shôjo de l'editorial i també el primer en editar-se en cartoné.

La pre-order d'aquest segon volum estarà activa fins el 3 de maig, que anirà acompanyada d'una postal i punt de llibre, i recordem que és exclusiu del període de la pre-order o fins a esgotar existències. Serà a partir d'aquest data que es començaran a fer els enviaments, però de manera avançada ja el podrem comprar al 42 Comic Barcelona a l'estand de l'editorial. 

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 

Traducció de Clara de las Heras
Cartoné - 12 x 17 cm - 328 pàgines (amb 22 pàgines a color)
ISBN: 978-84-10032-15-6
18,50 €


La Poe és una alegre nena follet que viu en un poblet amagat al bosc, lluny dels humans. No obstant, no té ni idea del cruel destí que l’espera i que la seva mare l’ha estat amagant. Segons la profecia que circula al seu poble, ella és la nena número mil nascuda un divendres de plata de lluna nova, cosa que significa que quan ella mori també morirà tot el seu poble,tret que se sacrifiqui un humà cada deu anys.

La relació de la Poe i l'Scott és indestructible i un exemple per als humans i els follets. Trobaran l’esfera de l’arc iris?

“Silverday explora la complexitat de les relacions familiars a través de la innocent mirada d’una follet i un professor amb ànima de nen. És un cant a la naturalesa, a la solidaritat i a la dignitat de les persones” - Pro Shôjo Spain (@shojospain)







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada