22 d’abril 2024

Novetat d'abril de Còmics Roman: Bad Swing

Després d'aconseguir i superar l'objectiu de la campanya de micromecenatge a Verkami  per finançar el seu nou projecte Bad Swing, una obra que consta de còmic i curtmetratge destinada a un públic més adult, en Carles Roman ja ha posat fil i agulla, i el còmic ja es pot trobar en alguna llibreria, com la Universal de Barcelona o la Còmics 22 de Girona, tal com ens ha confirmat.

A més,  com que en Carles Roman serà al 42 Comic Barcelona, si us poseu en contacte amb ell, i aneu al Saló hi podreu recollir el còmic i les vostres recompenses.

Ja a la venda!



Bad Swing, de Carles Roman
Rústica - 64 pàgines  - B/N
ISBN: 978-84-09-59974-5
15 €

L'Archibald Storm, és un ex-assessor financer dels grans bancs de la City de Londres feliçment retirat a la Costa Brava. Un matí qualsevol surt de casa amb el seu descapotable cap el club de golf i allà es troba amb un contratemps inesperat. Lluny de resignar-se, guanyador nat com és, això el durà a prendre un seguit de decisions poc encertades per aconseguir el seu objectiu: gaudir del seu matí de joc tant sí com no. Partint d'una descripció quotidiana del personatge principal la història deriva de forma natural en una imprevista intriga criminal.
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada