01 d’abril 2024

Novetat d'abril d'Astiberri: La petita gènia i el monstre de la vall

Aquest pròxim abril, Astiberri publica un nova i segona aventura de La petita gènia d'Álvaro Ortiz, titulada  La petita gènia i el monstre de la vall


A la venda l'18 d'abril (inicialment previst per l'11 d'abril)!

La petita gènia i el monstre de la vall,
  d'Álvaro Oritz
Traducció d'Antònia Torres Bauça
A partir de 7 anys
Rústic amb solapes - 184 pàgines - 17 x 21,5 cm - Color
ISBN: 978-84-19670-44-1
18 €


Una visitant misteriosa arribada de l’Orient encara més llunyà apareix un dia al palau del sultà, on l’Ayu, la petita gènia, es va quedar a viure. Ha vingut expressament a buscar-la, ja que ella és l’últim membre viu d’una família autòctona que generacions enrere va forjar una espasa molt especial, una espasa ancestral i màgica. La viatgera li demana ajuda perquè la seva vall està amenaçada per l’arribada d’un monstre i l’Ayu, per la seva ascendència, és l’única possibilitat de salvació que tenen. La petita gènia no s’ho rumia gaire i s’embarca intrigada en aquest viatge als seus orígens.

Després d’haver-se emportat el premi Antifaz al millor còmic infantil el 2023 i d’haver quedat seleccionat a les llistes de millors còmics de l’any 2022 per ACDCómic i Babelia amb el primer tom d’aquesta sèrie, Álvaro Ortiz signa l’esperada continuació de les aventures de la petita gènia. Aquest cop, l’Ayu deixa els seus amics i se’n va sola a terres desconegudes, a un país que recorda molt el Japó, i, com sempre, amb dubtes sobre les seves capacitats, però amb ganes d’ajudar a qui ho necessiti.

«Amb una estructura de conte i una aventura que enganxa, uns diàlegs frescos, uns girets molts divertits i una factura gràfica impecable, ben bé es podria convertir en el vostre següent còmic preferit.»
El Armadillo Ilustrado
«Álvaro Ortiz ha creat un clàssic instantani. Un còmic excel·lent, en el qual fa confluir tota la seva experiència com a autor per arribar a tots els públics d’una manera molt maca.»
Iván Galiano, Instagrapacomic
«L’Ayu és un personatge que podria competir amb Bone pel que fa a carisma. Això demana a crits una saga.»
Culturplaza

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada