19 d’abril 2024

Darrera novetat d'abril de Base: La Bèstia vol. 2 (El Marsupilami de Frank Pé i Zidrou)

Després que la setmana del 8 d'abril, Editorial Base publiqués un total de sis novetats, finalment n'hi ha una que s'esperava pel maig, però que s'ha pogut avançar veure la llum aquest abril, i tenint-lo disponible per Sant Jordi. Parlem del segon volum i darrer de  La Bèstia de Frank Pé i Zidrou, un magnífic homenatge a Fraquin i al seu personatge, el Marsupilami.


Ja a la venda!


La Bèstia 2, de Frank Pé i Zidrou
Traducció d'Isabel Llasat

Cartoné - 24 x 28 cm - 200 pàgines - Color
ISBN: 978-84-10131-10-1

32 €

Una obra basada en l’extraordinària amistat entre un nen i un animal. Un magnífic homenatge a Fraquin i al seu personatge, el Marsupilami.

Bèlgica, 1950. Un estrany mico de color groc amb taques negres i una cua desproporcionada s'escapa d'un vaixell de càrrega a Anvers i fuig fins a Brussel·les. Allà, la bèstia és acollida per François, un nen que estima la vida salvatge, abans de ser atrapada pel personal de la gossera. Però François està decidit a alliberar el seu nou amic i portar-lo amb ell a casa del seu pare a Alemanya. Poc s’imagina que la fabulosa criatura també és cobejada per un expert en criptozoologia, el professor Sneutvelmans...



Font
: Base

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada