23 de març 2024

Novetats d'abril de manga de Planeta (1a part): Adolf 1, Detectiu Conan 16, DBZ Superguerrer: Ginew 3 i My Hero Academia 38

Com a novetats d'abril, Planeta Cómic, ens porta diverses novetats de manga en català, dues de les quals són dues estrenes, que foren anunciades al passat 29 Manga Barcelona. En primer lloc tenim, el primer volum d'Adolf d'Osamu Tezuka, sèrie de 5 volums, i en segon lloc el primer volum de la nova edició 3 en 1 de Naruto de Masashi Kishimoto, que finalment s'endarrereix pel pròxim 17 d'abril i, per tant, tindrà una entrada pròpia que publicarem pròximament.

A més també tenim el 16è volum de Detectiu Conan i el 3r volum de l'anime comic Dragon Ball Z. Saga del Superguerrer: Les Forces Especials d'en Ginew, i el volum 38 de My Hero Academia.


Una setmana després, Planeta publicarà From Hell, d'Alan Moore i Eddie Campbell, que quan es va anunciar fou tota una sorpresa. D'aquí pocs dies, publicarem la seva respectiva entrada.


A la venda el 3 d'abril!


Adolf vol. 1 (de 5), d'Osamu Tezuka
Traducció de (Daruma SL)
Col·lecció Manga: Biblioteca Tezuka
Rústic amb solapes - 256 pàgines - 12,8 x 18 cm - B/N
ISBN: 978-84-1161-126-8

9,95 €

 
Un dels millors manga de Tezuka, ara en català

Adolf és la història de tres persones amb aquest nom: un noi jueu que viu al Japó, un nen mig japonès mig alemany, i el líder de l'Alemània nazi. Es tracta d'un manga amb un punt de vista meravellosament fresc dels esdeveniments de la Segona Guerra Mundial. Un títol imprescindible.


Detectiu Conan vol. 16: L'assassí blanc, de Gosho Aoyama
Traducció d'Agnès Pérez Massegú
Col·lecció Manga Shonen
Rústica - 184 pàgines - 14,8 x 21 cm - B/N
ISBN: 978-84-1161-132-9
8,50 €


Nous casos en català del famós detectiu.

En Conan viu ocultant la seva autèntica identitat, però no aconsegueix enganyar en Heiji Hattori, un gran detectiu d’Ôsaka que també va a batxillerat. A ell, doncs, li acaba revelant la seva autèntica identitat.

Un bon dia, en Conan, la Ran i la Sonoko se’n van a esquiar i es troben per casualitat una professora que van tenir a primària. Ella i els seus amics han llogat un xalet enmig de la muntanya, i s’hi acaben quedant tots a dormir, però allà hi viuen un assassinat.

Conscient que la clau s’amaga en un incident misteriós de fa tres anys, en Conan comença a investigar



Dragon Ball Z. Saga del Superguerrer: Les Forces Especials d'en Ginew vol. 3 (de 6), d'Akira Toriyama (Història original)
Col·lecció Manga Shonen
Rústic - 176 pàgines - 11,1 x 17,7 cm - Color
ISBN: 978-84-1161-128-2

10,50 €



En Krilín i en Dende decideixen anar a veure el Venerable Ancià. Mentrestant, en Vegeta desafia en Zarbon aprofitant que està tot sol, però ell es transforma i l’acorrala amb el seu autèntic poder! D’altra banda tenim en Goku, que s’entrena sense descans a dins de la nau espacial, i en Cor Petit, en Yamcha, en Ten Shin Han i en Chaoz, que van al planeta Kaito per entrenar-se plegats!



My Hero Academia vol. 38, de Kohei Horikoshi
Traducció d'Agnès Pérez Massegú
Col·lecció Manga
Rústica amb solapes- 208 pàgines - 11,1 x 17,7 cm - B/N
ISBN:
978-84-1140-212-5
7,95 €


Un shonen ple de superherois!

En Kurogiri es desperta i fa servir la curvatura espacial per dur fins a la residència Gunga en Dabi i la Himiko Toga, que ha fet servir la sang d’en Twice. Així, doncs, el pla dels herois de dividir l’enemic se’n va en orris. Malgrat tot, rendir-se ara davant dels malvats podria implicar la fi del món. Midoriya, nano, encara lluites pel somriure dels altres?



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada