25 de març 2024

Novetats d'abril de manga de Norma: Guardians de la Nit 17, Jujutsu Kaisen 17 i Mazinger Z 2

A principis d'aquest pròxim mes d'abril, Norma Editorial treu les seves novetats de manga en català. Per una banda tenim, els volums 17 de Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) i Jujutsu Kaisen. La guerra màgica, i per altra banda tenim, el segon volum de l'Edició Col·leccionista de Mazinger Z, de Go Nagai.

De cara el 19 d'abril, arribaran les novetats de còmic, dues d'europeu, sent La carretera i Barcelona. Ànima negra, i una d'estatunidenc que és S'hi està molt sola al centre de la Terra.

A la venda el 5 d'abril!




Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) vol. 17 (de 23), de Koyoharu Gotouge

Acció / Sobrenatural

Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàg. - B/N

ISBN: 978-84-679-5863-8

9 €


EL COS DE MATADIMONIS ES TROBA EN PERILL!


El Cos de Matadimonis s’endinsa a la fortalesa infinita amb l'’objectiu de derrotar en Muzan. La Shinobu es troba immersa en una cruenta batalla contra en Dôma, la segona Lluna superior, però aquest no respon als seus verins i això fa que tot se li compliqui encara més. Aconseguirà la pilar dels insectes venjar la seva germana...? Mentrestant, a en Zenitsu se li apareix un nou dimoni...




Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 17, de Gege Akutami

Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 200 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5771-6
9 €


L'ITADORI, ENTRE LA VIDA I LA MORT!

L'’Itadori es troba entre la vida i la mort després de perdre el combat contra l’'Okkotsu, el seu botxí, i recorda una escena del passat amb la seva família... on apareix la imatge del cos anterior d'’en Noritoshi Kamo. Just quan es posa en marxa un pla per suprimir el "“Joc de l’'aniquilació"”, en què els bruixots s’hauran de matar els uns als altres, la Maki es dirigeix cap a la residència del clan Zen'’in!

Mazinger Z Edició Col·leccionista vol. 2 (de 3), de Go Nagai
Ciència-ficció/Acció
Cartoné - 14,8 x 21 cm - 416 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-6600-8
16 €


EL MAZINGER Z ES REFORÇA AMB EL JET SCRANDER!

Entre l’'exèrcit de monstres mecànics del baró Ashura i l’'Exèrcit de la Creu de Ferro del comte Brocken, els atacs duríssims dels esbirros més fidels del doctor Infern amenacen el Japó! Davant de les innumerables tàctiques roïnes, i per tal de poder fer front a uns monstres mecànics cada cop més poderosos, el Mazinger Z es reforça amb un complement que li permet volar: el Jet Scrander! Tot i que cada vegada queda com un nyap, se succeeixen les batalles a mort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada