29 de febrer 2024

De l'1 al 3 de març, nova edició del Saló del Còmic de València

Arriba el Saló del Còmic de València més transversal de la seua història: amb més cinema, més autors nacionals i internacionals i una àmplia agenda cultural per a tots els públics


Demà, divendres 1 de març, obre les portes una nova edició del Saló del Còmic de València amb una àmplia agenda cultural i d'oci per a tota la família.
Activitats que abasten des de firmes amb alguns dels autors nacionals i internacionals més rellevants del moment fins a projeccions de pel·lícules d'animació, xerrades, exposicions i concursos. L'oferta és extensa i diversa. A més, aquesta edició promet convertir-se en la cita més gran de la cultura asiàtica i otaku amb la presència d'una àmplia generació d'autors que han provocat autèntics fenòmens a la indústria editorial espanyola.


Un dels actes més rellevants que tindran lloc demà serà el lliurament dels Premis Antifaz juntament amb la Càtedra d´Estudis del Còmic Fundació SM-Universitat de València. Uns Premis que reconeixen la tasca de promoció de la cultura del còmic i el foment de la lectura. Paco Roca i Rodrigo Terrasa per 'El olvido que seremos'; Cristina Duran i Miguel Ángel G. Bou, per la seva llarga carrera conjunta; Manuel Bartual per 'Erwin el gato cuántico'; César Sebastián per 'Ronson'; Kate Beaton per "Patos"; Jordi Canyissà per la seva tasca divulgativa, l'editorial La Cúpula per la seva tasca a l'edició de clàssics del còmic nacionals i internacionals, i Celia Filipetto per la seva llarga carrera com a traductora, són els guardonats d'aquesta edició. A les 18h al Saló d´Actes de Fira València.

L'acte inaugural tindrà lloc a les 12 hores al Fòrum Nord de Fira València i anirà a càrrec de la directora general del Llibre, del Còmic i de la Lectura, Mª José Gálvez, acompanyada d'altres autoritats.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada