06 de desembre 2023

Novetat de desembre de Panini: Maximum Berserk vol. 4

Per aquest mes de desembre, Panini Comics posa a la venda el quart volum de l'edició Maximum de Berserk de Kentaro Miura.

La data oficial de sortida és el pròxim 21 de desembre, però de manera avançada, el podrem trobar a l'estand de l'editorial durant aquest 29 Manga Barcelona.

A la venda oficialment el 21 de desembre! Maximum Berserk vol. 4, de Kentaro Miura
Col·lecció  Manga
Rústic amb sobrecobertes - 15 x 21 cm - 464 pàgines - B/N
ISBN: 9788411509046
16,95 € En plena Edat Mitjana, un conflicte armat estratègic ja dura un segle d’acer i sang. Griffith, comandant de la poderosa “Banda del Falcó” no para d’acumular mèrits i condecoracions després d’haver obtingut el reconeixement de la seva tropa com a part de l’exèrcit regular de Midland, nació que aspira a posar fi d’una vegada per totes a la llarga guerra. Un cop comença la batalla definitiva entre Midland i Tudor per l’hegemonia, la Banda del Falcó busca protagonitzar una darrera i impressionant gesta. Enmig de la lluita Guts salva Kasca, però tots dos cauen per un precipici. Mentre ell en té cura d’ella, afectada d’una forta febre, comença a explicar-li el seu passat: com Griffith li va salvar la vida, com va acabar a la Banda del Falcó, el que que sent per Griffith...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada