12 de novembre 2023

Novetats de novembre de Norma (2a part): Atac als titans vol. 1

Tal com ja vam mencionar amb la primera part de les novetats de manga, Norma Editorial a finals de mes treu com darrera novetat en català, el primer volum de l'Edició Col·leccionista d'Atac als titans de Hajime Isayama. L'anunci de la seva llicència va tenir lloc el passat 23 de juny, i s'esperava que sortís el passat setembre, però finalment s'ha ajornat un parell de mesos.

Cada volum d'aquesta edició en recopila tres dels originals, la qual consta de 34 volums, per tant, aquesta nova edició tindrà 11 volums, entenent que el darrer recopilarà els darrers 4 volums. 

A la venda el 22 de novembre!  


Atac als titans Edició Col·leccionista vol. 1, de Hajime Isayama
Aventura/drama
Cartoné - 14,8 x 21 cm - 562 pàgs - B/N + 14 a color
ISBN: 978-84-679-6419-6
24,5 €

EDICIÓ DELUXE PER A LA VERSIÓ EN CATALÀ D'ATAC ALS TITANS!!

Un poble rodejat per tres muralles busca protegir-se d'uns enemics terribles: els titans. Durant un cert temps semblava que els titans, uns monstres gegantins amb una intel·ligència limitada, estaven controlats, però l'aparició del tità Colossal de més de 60 metres d'alçada els fa veure que l'extinció de la humanitat és una possibilitat. Serà suficient la voluntat dels nous cadets per esbrinar com acabar amb els titans? Quantes pèrdues humanes caldran per resoldre els misteris que envolten tot el seu món? No et pots perdre aquesta història!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada