24 de novembre 2023

Novetat de novembre de Base: Les aventures d'en Pere Vidal vol. 1

Per aquest novembre, Editorial Base ens porta la recuperació de Les aventures d'en Pere Vidal, escrites per Joaquim Carbó i dibuixades per Josep Maria Madorell, amb el seu primer volum La casa sota la sorra. Ens ho va avançar el nostre company Tugui, que inicialment estava prevista la seva sortida aquest passat novembre.

Les aventures d'en Pere Vidal consten de 8 volums, sent Editorial Casals, la darrera que els va publicar entre el 1986 i el 2003. Totes han aparegut a les pàgines de la revista Cavall Fort.

Recordem que Josep Maria Madorell també és el dibuixant de Les aventures d'en Massagran, ara també recuperades per Combel Editorial.

A la venda a la darrera setmana de novembre!


Les aventures d'en Pere Vidal vol. 1: La casa sota la sorra, de Joaquim Carbó i Josep Maria Madorell
Cartoné - 21,5 x 28,5 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-19007-83-4
15 €


En Pere Vidal és un jove barceloní desencantat de la vida i sense feina estable. Per atzar, una estranya organització li proposa un treball que el posa en el punt de mira de la policia. Amb el nom fals de Peter Whitel viatjarà a Egipte i el Sudan, on es veurà obligat a treballar per aquesta organització secreta, que descobrirà que està involucrada en afers molt obscurs. Quan tot sembla perdut per a ell, l’aparició d’en Henry Balua, un jove sudanès a qui havia conegut durant el viatge, serà clau per al desenvolupament de l’aventura.






Fonts: Elkar, Todos tus libros Pere Vidal

Informació aportada per Jaume Tugores


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada