24 de novembre 2023

Novetat de desembre d'Espiral: Història de la humanitat en vinyetes vol. 6: Xina

Com a novetat en català per aquest desembre d'Espiral Ediciones, segell editorial de Dolmen Editorial, ens arriba el sisè volum d'Història de la humanitat en vinyetes, amb en Norberto Fernández com a guionista i dibuixant. Aquest sisè està dedicat a la Xina.

 
A la venda el 4 de desembre!Història de la humanitat en vinyetes vol. 6: Xina, de Norberto Fernández (guió i dibuix), Jose Arnau (color) i Emma Pumarola (tinta)  
Cartoné - 56 pàgines - 21 x 27 cm - Color
ISBN: 978-84-10031-98-2
14,90 €

Xina, el gegant desconegut del llunyà Orient

La civilització xinesa en particular, i la pràctica totalitat de la realitat sociocultural del llunyà Orient en general, són grans desconegudes per a Occident. Una errada inexcusable, si tenim en compte les grans aportacions que històricament han fet a la nostra cultura, tot i les enormes diferències que ens separen social, política, tradicional i culturalment. Es com si les seves respectives evolucions històriques hagueren transcorregut en paral·lel, sense cap vincle ni punt d’intersecció. Però res més enfora de la realitat. Les aportacions de la cultura xinesa a la europea són moltes i ben conegudes, com ara el paper, la pólvora, els focs artificials, algunes arts marcials o fins i tot la pasta italiana. Més que suficient per interessar-nos pel passat d’aquest gegant asiàtic, i saber una mica més de la riquesa històrica i cultural d’aquest immens i apassionant país que és la Xina.

Al volum que teniu a les mans, el sisè de la col·lecció Història de la humanitat en vinyetes, descobrireu moltes coses de les tradicions i els costums del poble xinés, de les seves llegendes i la seva riquesa cultural, i de les diferents dinasties i emperadors que governaren el país fins a la creació de l’actual República Popular Xinesa.
Font: UDL

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada