25 de novembre 2023

Novetat de desembre de Distrito: Wind Breaker vol. 6

Per aquest pròxim mes de desembre, Distrito Manga, segell editorial de Penguin Random House, publicarà el sisè volum de Wind Breaker de Satoru Nii.

A partir d'aquest número, la sèrie puja de preu, augmentant un euro, passant de 8,95 a 9,95. En un comunicat de l'editorial de principis d'octubre, van anunciar que a partir de gener de 2024 augmentarien el preu un euro i que les sèries passarien de bimestrals a trimestrals. Dies més tard per Twitter van confirmar que les novetats de desembre ja tindrien els nous preus.


A la venda el 5 de desembre!Wind Breaker vol. 6, de Satoru Nii
Rústica amb sobrecoberta - 192 pàgines - 13 x 18 cm - B/N
ISBN: 9788419412768
9,95 €


En Haruka Sakura s'ha traslladat a l'institut Fûrin, on hi ha els delinqüents més forts. Després de guanyar-se la confiança dels seus companys, aquests l'ascendeixen a delegat de curs. No obstant, sense temps per poder situar-se, un gir inesperat dels esdeveniments fa trontollar la nova vida d'en Sakura. Per poder salvar l'amic de la infància del seu company de classe, en Sakura i els seus companys de primer any han d'entrar a la fortalesa de la violenta i temuda banda KEEL. Seran capaços de defensar-se dels seus enemics?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada