08 d’octubre 2023

Novetats d'octubre de Kómikids (3a part): Ariol 1, i Emili i Margot 4

Com a següents novetats d'octubre de Kómikids, ens arriba una estrena i una continuació. L'estrena és el primer volum d'Ariol titulat Un aset com tu i com jo, d'Emmanuel Guibert i Marc Boutavant. És la primera sèrie que Kómikids publica exclusivament en català, ja que la versió castellana es publicada per HarperKids, havent editat ja set volums, i havent-hi originalment en francès divuit volums. 

I la continuació és el quart volum d'Emili i Margot, titulat Gràcies, monstres!, d'Anne Didier, Olivier Muller i Olivier Deloye.

A més avancem que com a últim llançament d'octubre de Kómikids, sinó hi ha canvis, traurà el primer volum d'Els dracs de Nalsara.


A la venda a partir del 18 d'octubre!



Ariol vol. 1 Un aset com tu i jo, d'Emmanuel Guibert i Marc Boutavant
Traducció de Marga Gómez Borràs

Rústic - 156 pàgines - 16 x 20,5 - Color
ISBN: 978-84-19183-48-4
11,95 €


L'ARIOL és un aset blau que porta ulleres. Viu als afores de la ciutat amb els seus pares. El seu millor amic és un porc. Està enamorat d'una guapa vedella de la seva classe. El seu mestre és un senyor gos i el seu professor de gimnàstica, un senyor gall. En fi, l'ARIOL és exactament com tu i com jo.


Emili i Margot vol. 4 Gràcies, monstres!, d'Anne Didier, Olivier Muller i Olivier Deloye
Traducció de Marga Gómez Borràs
Rústic - 96 pàgines - 16 x 20,5 - Color
ISBN: 978-84-19183-43-9
11,95 €


Fer un hort gegant en una sola nit, allargar les vacances escolars durant una setmana, trobar substituts que vagin a l'escola per tu quan estàs cansat o fer nevar tant com vulguis… Amb els monstres, l'Emili i la Margot fan realitat tots els desitjos que se'ls ocorren. Encara que el resultat pot ser… divertidíssim!







Fonts
: Ariol Todos tus libros i Punxes, i Emili i Margot Todos tus libros i Punxes

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada