30 d’octubre 2023

Novetats de novembre de Norma (1a part): Death Note 2, Guardians de la nit 13, Jujutsu Kaisen 13, Evangelion 3 i Tokyo Revengers 15

A principis d'aquest pròxim mes de novembre, Norma Editorial publicarà nous volums de les seves sèries de manga: l'esperat segon volum de la Black Edition de Death Note, el volum 13 de Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba), el volum 13 de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica, el també esperat volum 3 de l'Edició Col·leccionista de Neon Gensis Evangelion i el quinzè i penúltim volum de Tokyo Revengers.

Per altra banda, tal com ja sabem el 22 de novembre sortirà els primer volum de l'Edició Col·leccionista d'Atac als titans de Hajime Isayama, que en parlarem en una futura entrada.


A la venda el 10 de novembre!


Death Note Black Edition vol. 2, de Tsugumi Ohba i Takeshi Obata
Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta - 14,8 x 21 cm - 392 pàgs - B/N + 8 color
ISBN: 978-84-679-6146-1

18,95 €


JA ÉS AQUÍ EL SEGON VOLUM D'AQUESTA ESPECTACULAR EDICIÓ DE DEATH NOTE!

L'L cada cop està més segur que en Kira, l'assassí que està provocant la mort de criminals per tot el món, és el fill del cap Yagami. Però malgrat els seus esforços, no aconsegueix la prova definitiva, ni tan sols quan revela el seu veritable rostre. El pitjor de tot és que en Light no només està en guàrdia, sinó que utilitzarà tots els seus recursos perquè la policia no pugui demostrar la seva culpabilitat... fins i tot està disposat a tenir xicota per aconseguir-ho!


Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) vol. 13, de Koyoharu Gotouge
Acció / Sobrenatural

Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàg. - B/N

ISBN: 978-84-679-5859-1

9 €


EL POBLE DELS FERRERS CORRE UN GRAN PERILL...

Les Llunes superiors Hantengu i Gyokko han atacat el poble secret dels ferrers!! Mentre que en Tanjirô i en Genya es veuen obligats a lliurar una dura batalla contra en Hantengu, un dimoni que creix en nombre i en poder cada cop que se l'escapça; el pilar de la boira, en Tokitô, normalment indiferent a tot allò que li és aliè, veu com un altre dimoni ataca el petit Kotetsu. Com reaccionarà aquesta vegada...?!

Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 13, de Gege Akutami
Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5767-9
9 €


EN DAGON HA COMPLETAT LA SEVA TRANSFORMACIÓ!

En Dagon s'ha transformat en un temible esperit maligne que ataca en Naobito, la Maki i en Nanami amb un torrent inesgotable de poder maleït! Mentrestant, els bruixots maleïts que adoraven en Getô proven de recuperar-ne el cos... Per aconseguir-ho, invocaran l'ésser que haurien d'evitar per sobre de tot!

Neon Genesis Evangelion vol. 3, de Yoshiyuki Sadamoto i Khara
Acció / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta - 14,8 x 21 cm - 360 pàgs - B/N + 8 color
ISBN: 978-84-679-5995-6
14,95 €


UNA SÈRIE QUE ESTÀ ENGANXANT A NOSTÀLGICS I NOUS ADEPTES!


En aquest volum, en Shinji, la Rei i l'Asuka estan duent a terme un test de sincronització conjunta quan de sobte es queden a les fosques a la NERV. Secrets i veritats amagades sortiran a la llum i no deixaran indiferents als personatges. Els sentiments estan a flor de pell i l'aparició d'un nou pilot donarà un gir inesperat a la història...

Tokyo Revengers vol. 15 (de 16), de Ken Wakui
Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta reversible - 14,8 x 21 cm - 384 pàg. - B/N + 8 a color
ISBN: 978-84-679-6265-9

16 €


CONTINUA LA GRAN BATALLA ENTRE LA SEGONA GENERACIÓ DE LA TOKYO MANJIKAI I LA KANTÔ MANJIKAI!

La batalla entre la segona generació de la Tokyo Manjikai i la Kantô Manjikai arriba al seu clímax! El combat continua i la Kantô sembla tenir-ho tot de cara. Però llavors, en Takemichi experimenta una nova i espantosa visió... En Mikey desvela el misteri sobre l'impuls fosc, i el seu passat... i les visions d'en Takemichi comencen a canviar. Aconseguirà transmetre-li a en Mikey les seves bones intencions? Comença l'enfrontament que decidirà el futur dels nostres protagonistes!

 

Font: Norma pdf. pàgs 36 a 40

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada