30 d’octubre 2023

Novetat i presentació de novembre d'Astronave: Molly Wind. Bibliotecàries a cavall

Com a novetat del mes de novembre d'Editorial Astronave, segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial, treu el Molly Wind. Bibliotecàries a cavall, de Catalina González Vilar i Toni Galmés.

A més el pròxim 11 de novembre a les 11h tindrà lloc la seva presentació a la Biblioteca de Manacor (Mallorca) amb la llibreria La Il·lustrada i la professora Júlia Mérida, amb la presència dels dos autors. 



  A la venda el 10 de novembre!



Molly Wind. Bibliotecàries a cavall, de Catalina González Vilar i Toni Galmés
Còmic
A partir de nou anys  
Cartoné - 160 pàgines - 21 x 29 cm - Color
ISBN: 978-84-679-6624-4
24,95 €



La història entranyable d'una nena valenta i el seu fidel cavall

Molly Wind té nou anys, adora llegir i viu amb els seus oncles i la seva germana Ann en una granja al sud dels Apalatxes. Les coses no són fàcils i els diners escassegen per la zona, però, just quan més els necessiten, una oportunitat cau del cel: la biblioteca local està contractant noies perquè portin la literatura a la gent de les muntanyes!

Acompanyada del seu fidel cavall Carson, Molly i ell viuran incomptables aventures entre boscos, bandits, llibres i molts embolics. Potser podria esperar-se una mica més d'una valenta bibliotecària a cavall i els seus amics?

AQUEST ENTRANYABLE CÒMIC ÉS PERFECTE PER A TOTES LES EDATS: amb una història encantadora per als nens i un estil que tornarà a la infància als grans, Molly Wind es converteix en el punt de trobada perfecte on nens i grans poden seure junts a llegir aquesta història aventures, família, valor i llibres.

UNA LECTURA ENCANTADORA, divertida, senzilla i molt tendra





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada