27 d’octubre 2023

La Massana Còmic ha obert amb un homenatge a Francisco Ibáñez

El món del còmic serà el gran protagonista aquest cap de setmana a la Massana. Després d’una aturada de tres anys, torna La Massana Còmic, celebrant el 25è aniversari amb una ampliació de l’espai i de les activitats. El saló tindrà lloc entre avui divendres i diumenge a l’edifici de les Fontetes, a les carpes instal·lades a la plaça i al Museu de la Massana Còmic.

Durant l’acte inaugural, que ha tingut lloc a les 7 de la tarda d'avui divendres, s'ha procedit a la col·locació d’una placa commemorativa a Francisco Ibáñez, el creador de Mortadel·lo i Filemó i de molts altres personatges que han quedat a la història del còmic per sempre. A més, també s'ha fet entrega a la seva vídua de la medalla d’honor del comú de la Massana. 

A l’acte hi han participat els autors que enguany tindran un espai d’exposició: Jan, Alfonso Font, Ricardo Martínez, Ricard Efa, Edmond, Núria Moreno, Paco Nájera, Rúbio, Dalmasses i Javier Sierra. A més, també hi haurà una exposició d’homenatge a Ibáñez i una exposició sobre els 25 anys de La Massana Còmic. 

El saló comptarà amb una desena d’activitats, com partides de jocs de taula, la signatura d’àlbums dels autors, el concurs de Cosplay o diferents tallers. Pel que fa a les conferències, enguany l’escriptor Javier Sierra oferirà una xerrada sobre La piràmide immortal, que s’ha traslladat a còmic.



Font: Diari d'Andorra

Informació aportada per Jaume Tugores

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada