02 d’octubre 2023

Novetat d'octubre d'Astiberri: En Piqo-Piqo i l’espantós calamar gegant d’Indoxina

Aquest octubre arriba un nou còmic de la línia infantil i juvenil de còmic d'Astiberri titulat En Piqo-Piqo i l’espantós calamar gegant d’Indoxina de Lucas Ferreyra.


A  la venda el 13 d'octubre!


En Piqo-Piqo i l’espantós calamar gegant d’Indoxina, de Lucas Ferreyra
Traducció de Tina Vallès
Col·lecció Txikiberri

Cartoné - 120 pàgines - 22 x 29,5 cm - Color
ISBN: 978-84-18909-82-5

24 €



El món del jove Piqo-Piqo és fantasiós i màgic. És el descendent d’una estirp de pirates, ietis, minotaures i altres éssers mitològics valents. La seva illa natal és un oasi increïble on uns diamants enormes brollen del terra com si fossin bolets i les roques estan vives i solen ser juganeres. Avui, com molts altres dies, en Piqo-Piqo s’ha distret perseguint una meravellosa cuca de llum emplomada camí de l’escola. L’accident que provoca la seva arribada a classe acaba amb la paciència del mestre malhumorat que li posa uns deures impossibles per a la pròxima classe de ciències: arrencar-li una dent a un calamar llegendari oriünd de l’altra banda del món. Som-hi, doncs...

Ferreyra, que viu en una illa, idea una aventura esbojarrada amb uns personatges que viuen en un entorn de vegetació profusa i solquen oceans interminables. L’àlbum, a banda de relatar un gran viatge, aborda temes com la família, l’educació, la maduresa i la sempre delicada elecció d’arriscar-se a viure aventures imprevistes. L’autor argentí no oblida dedicar la seva obra als professionals de l’ensenyament, amb un humil agraïment a la seva tasca amb els més joves.


Font: Astiberri


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada