15 de setembre 2023

Novetat de setembre de L'Altra Tribu: XXL Integral vol. 1

Entre el 2008 i 2009, Editorial Cruïlla va publicar sis volums de al superheroïna XXL, d'Eduard Màrquez i d'Artur Laperla, el conegut autor de Superpatata (Tebeosfera). A ComiCat llavors en vam parlar. Aquest setembre des de L'Altra Tribu ha recuperat l'obra en una edició integral, on cada volum recopilarà dos dels originals. 


Ja a la venda (6 de setembre)!



XXL Integral vol. 1, d'Eduard Márquez i Artur Laperla
A partir d'11 anys
Rústica amb sobrecobertes - 15 x 21 cm - 256 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-127227-8-9
16,95 €

 

La Dijous és una nena molt peculiar, amb uns pares que no tenen cap ganes de ser-ho, que no li fan cap cas i la condemnen a menjar aliments caducats. Tant ella com el seu amic Alfons són víctimes constants de les burles de tres companys de classe, els sobrats de sempre. Però un dia, després d’una broma molt desagradable, la Dijous experimenta una transformació increïble: s’ha convertit en la superheroïna XXL.

En aquest primer volum integral, que recull els dos primers llibres de la sèrie, la nostra protagonista s’enfrontarà als poders desordenadors del Doctor Kaos i al Capità Isòbara, que amenaça la normalitat meteorològica. Amb grans dosis d’humor, aquesta sèrie desafia els codis dels còmics de superherois. No haureu llegit mai res d’igual!



Integral vol. 1 recopila:

  • 1. La XXL i el Doctor Kaos
  • 2. La XXL i el Capità Isòbara

Integral vol. 2 recopila:

  • 3. La XXL i la MultiMulti
  • 4. La XXL i la banda dels Swoonarie

Integral vol. 3 recopila:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada